37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Tommi Pinta Turkuun – Anders Trojansille kolme kovaa vahvistusta

09.03.2015 klo 09:46

Vaahteraliigassa amerikkalaista jalkapalloa pelaava turkulainen Anders Trojans teki viikonloppuna käydyn harjoitusleirin päätteeksi sopimuksen kolmen kovan luokan kotimaisen pelaajan kanssa. Suomen kiistatta kovin sisempi laitahyökkääjä Tommi Pinta (kuvassa), kaksi vuotta Yhdysvalloissa pelannut monitoimipelaaja Esa Vanhoja sekä huippulupaava laitahyökkääjä Henri Holopainen vahvistavat Trojansia kaudella 2015.

Sopimuksen tehneistä pelaajista Tommi Pinta (197 cm, 115 kg) pelasi viime kaudella Saksan GFL-sarjan Braunschweig New Yorker Lionsissa, joka tappiottoman runkosarjan jälkeen voitti myös loppuottelu German Bowlin. Pinta teki joukkueessaan eniten maaleja ja nappasi toiseksi eniten kiinniottoja. Urheilutoimittajien liitto valitsi kauden päätteeksi Tommi Pinnan vuoden jenkkifutaajaksi.

<i

Anders Trojansin päävalmentaja Mikko Virolainen on syystäkin innoissaan saamistaan uusista pelaajista.

”Tommista saamme ison targetin pelinrakentaja Robert Johnsonille. Lisäksi Tommi tuo joukkueeseen johtajuutta sekä voittamisen kulttuuria”.
-Mikko Virolainen-

"Odotukset tulevalta kaudelta ovat kovat, ainoa realistinen tavoite on vain ja ainoastaan mestaruus. Omalta kohdalta tarkoitus on pystyä auttamaan joukkuetta tähän tavoitteeseen parhaani mukaan ja saada henkilökohtaisesti onnistuneen ehjä kausi. Trojans oli viime kaudella jo finaalissa joten enää ei tarvitse jännitellä vaan hoitaa pytty haltuun. Juuri Trojansin vahva pelaajarunko, kovassa nosteessa oleva organisaatio ja menestys potentiaali saivat minut liittymään joukkueeseen. Pitkään on myös kiinnostanut mahdollisuus päästä pelaamaan Robertin kanssa, joka vihdoin toteutui. Menneillä kausilla miehen pelejä nähneenä uskaltaisin odottaa myös kovaa suorittamista tälläkin kaudella. Nyt sitten odotellaan kovalla innolla kauden alkua ja päästään puheista tekoihin!"
-Tommi Pinta-

Suomessa Helsinki Roostersia ja Jyväskylän Jaguaareja edustanut Esa Vanhoja (181 cm, 97 kg) on pelannut viimeiset kaksi vuotta Yhdysvalloissa Chabot College Gladiatorsin riveissä tukimiehenä ja keskushyökkääjänä. Suomessa Esa pelasi myös kulmapuolustajana, joten mies pärjää kentällä lähes paikalla kuin paikalla.

<i

”Monipuolinen pelaaja, joka on kehittynyt valtavin harppauksin Amerikan reissunsa aikana. Esa tuo minulle positiivisen ongelman. Pystyn käyttämään häntä usealla pelipaikalla kummalla puolella palloa tahansa”.
-Mikko Virolainen-

Esa Vanhoja kertoo saaneensa Yhdysvalloissa viettämiensä kausien jälkeen vain lisää intoa pelaamiseen ja vakuuttui Turun leireille osallistuttuaan Trojansin organisaatiosta.

”Leireillä käydessäni joukkueen toiminta on vaikuttanut ammattimaiselta ja tekemisen taso on huomattavasti korkeampi kuin muissa joukkueissa, joissa olen Suomessa pelannut. On helppo tulla mukaan, kun tiedän että kaikki pelaajat ja taustaorganisaatio ovat sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseemme ja antavat kaiken irti itsestään sen eteen. Meillä on kasassa maan kovin joukkue jolle ei tänä vuonna kelpaa mikään muu kuin Suomen mestaruus”.
-Esa Vanhoja-

Trojansin kolmas uusi pelaaja, laitahyökkääjä Henri Holopainen (186 cm, 86 kg), edusti toissakaudella Nokia Ghosthuntersia. Viime kausi kului nilkkavammasta toipumiseen, mutta nyt Henri on kunnossa ja täynnä peli-intoa. Holopainen on huippulupaus, joka tulee yllättämään monet ensi kaudella.

<i

”Henri on atleettinen laitahyökkääjä, jolta on lupa odottaa läpilyöntiä Vaahteraliigassa. Uskon vahvasti, että suomalainen jenkkifutisyleisö muistaa Henri Holopaisen nimen tämän kauden jälkeen.”
-Mikko Virolainen-

"Odotan tulevaa kautta tauon jälkeen innolla. Tämä on ensimmäinen vuoteni liigassa, joten odotukset ovat korkealla, mutta tavoitteita ei ole muita kuin Vaahteramalja. Trojansilla on sama tavoite, ja se on mielestäni paras joukkue sitä tavoittelemaan. Ol ilo liittyä osaksi tätä vahvaa joukkoa".
-Henri Holopainen-

Kari Toivonen