37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin juniorit valmiina Snow Bowliin

11.03.2015 klo 13:43

Turku Trojansin nuorimmat pelimiehet ja -tytöt ovat lähdössä kauden ensimmäiseen koitokseen, lopputalven perinteeksi muodostuneeseen, Vantaan TAFTin järjestämään Snow Bowliin. Trojansilta joukkueita on osallistumassa kolmeen eri ikäluokkaan U11-, U13- ja U15-ikäisiin. U15-joukkue lähtee puolustamaan viime vuotista Snow Bowl-voittoa.

Turku Trojans osallistuu kaikkiin sarjoihin komean kokoisella porukalla, busseja on varattu kaksi, jotta kaikki pelaajat saadaan mahtumaan matkaan mukaan. Joukkueet pääsevät katsastamaan kilpakumppanien tasoa ja joukkueiden kokoa tulevaa kautta silmällä pitäen. Pienemmille junioreille kyse on kuitenkin hauskasta matkasta joukkuekavereiden kanssa ja ympäri Suomea tulevien pelikaverien näkemisestä. Taustavoimille tapahtuma suo mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia muiden seurojen juniorityötä tekevien kanssa.

<i

Isäntäseuran Vantaan TAFTin mukaan junioreita on osallistumassa yli 200, joukkueita U15-ikäisissä on kahdeksan, U13-ikäisissä seitsemän ja U11-ikäisissä kuusi. Snow Bowl:in turnauspäällikkö Joonas Hämäläinen toivottaa kaikki juniorit, valmentajat , toimihenkilöt ja kannustajat tervetulleeksi turnaukseen. Joonaksen terveiset pelaajille : ”Tervetuloa turnaukseen, toivotan reiluhenkistä ja turvallista turnausta jokaiselle pelaajalle. Lauantaina nähdään!

Trojansin pelaajista valmentajat valitsivat tällä kertaa haastateltavaksi seuraavat pelaajat, veljekset Justus ja Petrus Virtasen, Mikael Uusitalon ja Aaro Turjaksen.

<i

Petrus Virtanen (2005) U11:
”Tämä on minulle toinen jenkkifutiskausi ja toinen kerta kun osallistun Snow Bowliin. Pelaan laitahyökkääjänä eli ”rissuna” ja puolustuksessa takapuolustajana eli ”safetynä” ja kulmapuolustajana eli ”cornerina”. Kivointa lajissa on kaverit, juokseminen ja kiinniottaminen. Odotan kovasti SnowBowlista voittoa.”

Justus Virtanen (2003) U13:
”Minulla on alkamassa kolmas kausi jenkkifutiksessa ja tämä on kolmas kerta, kun osallistun Snow Bowliin. Pelaan hyökkäyksessä keskushyökkääjänä ja laitahyökkääjänä, puolustuksessa olen ollut tukimiehenä, kulmapuolustajana ja takapuolustajana. Jenkkifutiksessa kivointa on kaverit ja pelimatkat. Snow Bowlista odotan kovasti voittoa.”

Sinulla on jo kolmas kausi menossa, kilpailevat seurat ovat jo tulleet tutuiksi, onko sinulla kilpakumppaneille terveisiä ?

”Kerätkäähän paljon pelaajia, jotta saadaan kauden aikana hyvät pelit aikaiseksi.”

<i

Mikael Uusitalo (1999) U15:
”Minulla on alkamassa toinen kausi ja toinen Snow Bowl turnaus, johon osallistun ja pelipaikkani on hyökkäyksen linjamies. Jenkkifutista harrastuksena suosittelen kaikille, jotka tykkäävät kontaktilajista, aina kannattaa tulla kokeilemaan. Tavoitteena Snow Bowlissa on pelata hyvä turnaus, hyvällä joukkuehengellä. Koko kaudesta odotan hyvää, muille joukkueille terveiseni on että pelataan kovaa ja rehdisti. Olemme valmiita.”

Aaro Turjas (2000) U15:
”Pelaan puolustuksessa kulmapuolustajana. Tämä on minulle toinen kausi ja toinen Snow Bowl turnaus. Jenkkifutiksesta kiinnostuin, kun kouluumme tultiin jakamaan Spagettimaljaan ilmaislippuja, tulin katsomaan ja sen perusteella innostuin lajista ja Trojansiin oli helppo tulla mukaan. Snow Bowliin lähdetään hakemaan voittoa, tärkeintä kuitenkin pelata hyvät pelit ja hyvällä joukkuehengellä. Off season -harjoittelukausi on mennyt hyvin ja olen saanut harjoitella monipuolisemmin eri pelipaikkoja ja enemmän kamat päällä kuin aikaisemmin.”

Sekä Mikaelin että Aaron tavoite on päästä pelaamaan aina miehiin saakka Vaahteraliigaan ja yliopistojoukkueisiin.

Snow Bowl turnaus on koko päivän tapahtuma, suuntaa siis lauantaina 14.3. Vantaan Myyrmäki halliin. Edellisten vuosien tapaan on luvassa jännittävä päivä niin junioreille kuin taustavoimille.

Riitta Rinta-Tassi