37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Kausikortilla ja ennakkolipulla parhaille paikoille

01.06.2015 klo 20:46

Parhaat paikat tulevan kauden Trojans-kotiotteluissa varmistat hankkimalla kausikortin tai ostamalla ennakkolipun. Silloin pääset sujuvasti katsomoon omasta sisäänkäynnistä ja ehdit lehtereille valitsemaan mieluisimman paikan. Samalla säästät myös rahaa!

Jenkkifutiskausi pyörähtää käyntiin tuossa tuokiossa ja viime kaudella jo hopealle yltänyt Anders Trojans on vahvistunut entisestään. Odotettavissa on siis kuuma jefukesä Turun urheilupuiston yläkentällä. Viime kaudella lehtereillä oli jo ajoittain tungosta ja lipunmyyntijonon hänniltä voi seurata, kuinka katsomon parhaat paikat täyttyivät nopeasti. Vältä tämä karu kohtalo ja varmista pääsysi katsomoon ensimmäisten joukossa hankkimalla Trojansin edullinen kausikortti tai ostamalla ennakkolippu W-ZUP-palvelusta.

Trojansin kausikortteja on tänäkin vuonna kolmessa eri kategoriassa. Edullisin on luonnollisesti pelkkä kausikortti, 50 euroa, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin viiteen runkosarjan otteluun. Katso viisi matsia neljän hinnalla.

Kausikortti Plus -paketti sisältää kausikortin lisäksi viisi virvokelippua, joilla voi nauttia jokaisessa ottelussa joko kahvista ja donitsista tai makkarasta ja juomasta. Plus-paketin hinta on 60 euroa eli viisi matsia neljän hinnalla ja 20 euron virvokkeet kympillä!

Kausikortti Platinum -paketti on hinnaltaan 70 euroa ja siihen kuuluu kausikortin ja virvokelipukkeiden lisäksi Trojansin ”I Bleed Black” -t-paita. Toisin sanoen Plus paketin säästöjen lisäksi vielä t-paita vain kympin lisämaksulla.

Kausikortin voit tilata tästä linkistä löytyvän lomakkeen kautta. Lähetä tietosi ja me lähetämme sinulle laskun valitsemastasi kausikorttipaketista. Kortin ja mahdolliset lisähärpäkkeet voit noutaa ensimmäisessä kotiottelussamme. Kausikortin ja virvokeliput saa lipunmyyntitiskiltä ja t-paidan aivan lipunmyynnin läheisyydessä olevasta uudesta erillisestä fanituotekioskista.

Nyt ensimmäistä kertaa: ennakkolipunmyynti

Viime kauden jälkeen tehdyssä mielipidekyselyssä yhtenä toiveena esiin nousi mahdollisuus ostaa ennakkolippuja. Lisäksi toivottiin edullista perhelippua. Iloksemme voimme kertoa, että olemme vastanneet näihin molempiin toiveisiin.

Anders Trojans on tehnyt sopimuksen uuden ja innovatiivisen W-ZUP-palvelun kanssa Trojansin kotiotteluiden ennakkolipunmyynnistä. Nyt voit hankkia lipun tulevaan Trojans-matsiin kätevästi joko netistä tai huippunäppärällä älypuhelinsovelluksella. Kirjaudu palveluun ja anna tietosi, valitse ottelu ja haluamasi määrä lippuja, syötä maksukorttisi numero turvalliseen Point-maksupalveluun ja ostamasi lippu siirtyy kännykkääsi W-ZUP-lippulompakkoon.

Kun tulet otteluun, astele jonottamatta omasta erillisestä sisäänkäynnistä portille, avaa kännykästäsi W-ZUP-sovelluksen lippulompakko ja näytä lippua. Lippu kuitataan ja voit marssia valitsemaan mieleistäsi istumapaikkaa.

Yhtenä lippuvaihtoehtona ennakkolipuissa on myös perhelippu, jolla kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsee matsiin hintaan 30 ¤ (norm. 36 ¤). Ennakkolipun ostajille on luvassa huimia tutustumistarjouksia porkkanaksi kokeilla palvelua. Tarkkaile siis Trojansin netti- ja Facebook-sivuja ja ole nopea!

Tutustu W-ZUP-palveluun täällä.

Hanki ilmainen sovellus Applen App Storesta tai Google Playstä .

Kari Toivonen