37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

U15-SM-sarja: Anders Trojans - Porvoo Butchers

14.06.2015 klo 00:01

Anders Trojansin U15-joukkue sai kesän ensimmäisenä hellepäivänä vieraakseen Porvoon Butchersin. Tasainen ja jännittävä ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 36–20. Puoliajalla tilanne oli vielä kutkuttavasti tasan ja ratkaisu nähtiin vasta viimeisellä neljänneksellä.

Kuuma pelipäivä yläkentällä alkoi Butchersien hyökkäysvuorolla. Puolustus piti ja Butchersin lentopotkun jälkeen saatiin hyökkäysvuoro kotijoukkueelle. Eteneminen ei kuitenkaan onnistunut ja myös Trojans päätyi punttaamaan. Butchers aloitti ensimmäisenä oman pistesaldonsa kerryttämisen ja otti 6–0 johdon, mutta jääden ilman lisäpisteitä. Tämä kuitenkin vain sisuunnutti Trojansin, joka pian pääsi itsekin juhlimaan maalia. Lauri Teittinen ennätti juoksemaan maalilinjan yli tuoden kotijoukkueelleen komeat kuusi pistettä. Lisäpistettä ei kotijoukkuekaan onnistunut saamaan. Toisella neljänneksellä molemmat joukkueet painivat kovaa ja yleisölle tarjottiin muun muassa linjamies Janne Virran komea pelinrakentajan säkitys mutta pisteitä ei tehty kumpaankaan päätyyn. Puoliajalle mentiin siis tasatilanteessa 6–6.

Kolmas neljännes lähti käyntiin Trojansin hyökkäysvuorolla, eikä aikaakaan, kun kotijoukkue otti ensimmäistä kertaa johtoaseman. Pelinrakentaja Petrus Paatero heitti pallon Henrik Lindströmille joka nappasi pallon ja kantoi sen kauniisti maaliin. Touko Haapanen viimeisteli hienon suorituksen kahdella lisäpisteellä potkaisemalla pallon maaliin. Iloa ei kauan kestänyt, sillä Butchers tasoitti nopeasti ja onnistui myös omassa lisäpisteyrityksessään. Turun pojat eivät tästä lannistuneet vaan Lauri näytti jälleen juoksutaitojaan ja toi kotijoukkueelle jälleen kuusi pistettä ja Touko potkaisi lisäpisteet päälle.

Viimeisen neljänneksen alussa porvoolaiset näyttivät etteivät he olleet vielä valmiita taipumaan juoksemalla vielä yhden maalin. Lisäpisteet jäivät kuitenkin saamatta, joten tilanne oli jännittävästi 22–20. Tämä tuntui turkulaisten mielestä aivan liian ”naftilta”. Trojans kokosi rivinsä ja lähti viemään peliä eteenpäin. Tässä vaiheessa porvoolaisten ohut rosteri alkoi näkyä, mutta turkulaisilla oli vielä paukkuja jatkaa. Hyökkäyksen linja teki työtä, blokkaukset olivat paikallaan ja Lauri juoksi jälleen pisteet kotiin. Touko viimeisteli lisäpisteet potkaisemalla pallon haarukkaan. Nyt kun turkulaiset olivat päässeet pisteiden makuun ja mukavaan johtoasemaan ja virtaakin tuntui vielä olevan, päätettiin tehdä vielä se viimeinen maali. Asialla oli Severi Lempiäinen, joka juoksi päättäväisesti suoraan maaliin. Tällä kertaa jäätiin lisäpisteittä, mutta pelikello veteli jo viimeisiään ja peli päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 36–20.

Tällä kaudella aloittanut valmentaja sai kokea joukkueensa viileän kiitollisuuden ensimmäisestä yhdessä koetusta voitosta, pojat kaatoivat jää-ämpärin hänen niskaansa. Puolustuksesta mainittakoon hyvää peliä pelanneet Niko Kostet, Teemu Leposaari ja Santeri Kantola. Hyökkäyksestä voidaan ehdottomasti kiitellä Laurin vikkeliä jalkoja, Petruksen heittoja sekä Aaro Turjaksen ja Santeri Schrieberin otteita laitahyökkääjän tontilla.

Koko joukkue pelasi yhteen, kannusti toisiaan ja henki oli koko ajan korkealla. Pelattiin juuri sellaista peliä kuin Anders Trojansin nimen alla sopiikin odottaa. Anders Trojansin U15-joukkue haluaa kiittää vastustajaa, tuomaristoa ja etenkin mahtavaa kannustavaa yleisöä!

Seuraavaksi kohti Vaasaa, jossa pelataan 3.7. Vaasa Vikingsia vastaan.

Mirva Saarijärvi