37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Roman Runner on Trojansin ensimmäinen tulevan kauden amerikkalaisvahvistus

03.11.2015 klo 14:32

Anders Trojans on solminut pelaajasopimuksen laitahyökkääjä/takamies Roman Runnerin kanssa kaudesta 2016. Runner on pelannut Suomessa kahtena edellisenä kautena, ensin Seinäjoki Crocodilesissa ja viime kaudella Porvoon Butchersissa.
Kuva: ©FSC Media

Seuraavassa Romanin omia ajatuksia:

”Aivan aluksi haluan kiittää Herraa, joka auttaa minua eteenpäin silloin, kun on vaikeaa, ja jota ilman tämä ei olisi mahdollista. Olen kiitollinen siitä, että Trojansissa on huomattu osaamiseni. Se, että sopimus tehtiin jo näin varhaisessa vaiheessa osoittaa, että he luottavat minuun ja kykyyni tuoda joukkueeseen merkittävän määrän taitoa, enkä aio tuottaa joukkueelle pettymystä. Tavoitteeni on olla tärkeä osa joukkuetta, jolla on mahdollisuus taistella Vaahteraliigan mestaruudesta. Haluan päästä pelaamaan European Champions Leaguen otteluita ja tiedän, että Trojansilla on hyvät mahdollisuudet päästä sinne.”

”Juuri tällä hetkellä olen innoissani, mutta tiedän myös, että kauden alkuun on vielä aikaa. Aion suunnata keskittymiseni harjoitteluun ja omien asioitteni hoitamiseen, jotta en tulisi liikaa ajatelleeksi ensi kautta. On silti pakko todeta, että olen todella innostunut.”

”Tuleva kausi tulee olemaan kolmas Suomessa ja uskon, että kaudesta tulee upea. Viime vuonna Vaahteraliiga oli erittäin tasainen ja pelin taso Suomessa paranee koko ajan. Erityisesti suomalaisten pelaajien. Näin viime kaudella useita erinomaisia suomalaisia pelaajia ja olen kiitollinen siitä, että saan olla osa tätä liigaa ja pääsen todistamaan sen kasvua.”

”Olen pelannut jalkapalloa koko ikäni, niin kauan kuin muistan, se on asia, joka on intohimoni. Jalkapallo ei ole minulle pelkkä peli, se on ollut elämäni sisältö, Aikanaan pääsin sen avulla pakoon todellisuutta, mutta sitten siitä tuli todellista. Tulen köyhistä oloista, ja jalkapallo maksoi koulutukseni, piti minut pois pahanteosta ja muovasi minusta vahvan miehen, jolla on hyvä luonne ja itsekuria.”

”Jalkapallon ansiosta olen päässyt matkustamaan ympäri maailmaa ja tapaamaan merkittäviä ihmisiä. Suosikkivalmentajani George Rush San Francisco City Collegesta on vaikuttanut elämääni eniten. Hän sai minut kulkemaan ”oikealle”, kun itse halusin mennä ”vasemmalle”. Sitten, kun urani pelaajana on ohi, haluaisin valmentaa ja olla yhtä hyvä opettaja kuin hän.”

“Lopuksi vielä muutama sana kannattajille. Uskokaa meihin, kannustakaa meitä, tukekaa meitä, ja me tarjoamme teille 12 huikeaa ottelua! Thank you, much love, God bless.”

Roman Runner

Kari Toivonen