37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Anders Trojans vahvistuu kovalla kolmikolla

22.03.2016 klo 09:47

Anders Trojansin Vaahteraliigajoukkue vahvistuu merkittävästi, kun kokoonpanoon liittyy kolme kovaa puolustuspelaajaa; puolustuksen linjamiehet Daniel Stadler ja James Perrineau sekä kulmapuolustaja Cameron Gupton, joka monipuolisena pelaajana pystyy vahvistamaan myös hyökkäystä eri tehtävissä.

James Perrineau on tuttu suomalaiselle jenkkifutisyleisölle kahdelta kaudelta Helsinki 69ersin riveistä. Iso ja liikkuva brittilinjamies valittiin kauden päätteeksi Vaahteraliigan all stars -miehistöön. Perrineau on pelannut myös Tanskan liigassa joukkueenaan Triangle Razorbacks. Pituutta Perrineaulla on 192 cm ja painoa 145 kiloa, joten mistään neuvolassa punnittavasta kaverista ei ole kyse.

Daniel Stadler on syntyisin Unkarista ja hän on aikaisemmin edustanut mm. Budapest Wolvesia ja Carlstad Crusadersia. Kaudella 2013 Stadler pelasi Helsinki 69ersissa keräten 10 ottelussa 31 taklausta ja kolme säkitystä. Isoraaminen Stadler on 199 cm pitkä ja painoa on 116 kiloa.

Kolmas vahvistus, Cameron Gupton, korvaa aiemmin julkistetun Gary Walkerin, joka joutuu perhesyistä jättämään tämän kauden väliin. Trojans onnittelee isäksi tullutta Garya. Puolustuksen takakenttäpelaaja Cameron Gupton edusti Idaho State Bengalsia 2009–2013. Viimeisellä kaudellaan hän pelasi kaikki kauden 12 ottelua, joissa keräsi mm. 46 taklausta. Gupton on monitaitoinen pelaaja ja pystyy operoimaan myös laitahyökkääjänä, keskushyökkääjänä sekä potkujen palauttajana. Gupton on 175 cm pitkä ja painaa 86 kiloa.

Alla kolmikon kommentteja kysymyksiin tähänastisesta urasta, tulevan kauden odotuksista ja omista vahvuuksista pelaajana sekä terveiset kannattajille.

Cameron Gupton, CB/WR

<i


- Aloitin amerikkalaisen jalkapallon pelaamisen ensimmäisenä vuotenani Freedom High Schoolissa, Kaliforniassa. Olin nuorempana pelannut myös koripalloa ja baseballia, mutta high schoolissa keskityin jalkapalloon. Pidän urani huippuhetkinä sitä, että olen ollut jokaisessa edustamassani joukkueessa aloittava pelaaja ja pystynyt säännönmukaisesti tekemään isoja pelejä.

- Tulevan kauden tavoite on luonnollisesti voittaa mestaruus ja tehdä isoja pelejä niin hyökkäyksessä, puolustuksessa kuin erikoisjoukkueissakin.

- Omasta mielestäni tärkein vahvuuteni pelaajana on fyysisyys ja nopeus. Pystyn pelaamaan sekä boksissa että ulompia laitahyökkääjiä vastaan. Vahvuuksiini kuuluu myös monipuolisuus, sillä voin pelata myös hyökkäyksessä ja potkujen palautuksissa.

- Kannattajille lupaan tehdä lujasti töitä mestaruuden eteen. Pidetään hauskaa tulevalla kaudella!

James Perrineau, DL

<iKuva: © Per Kronvold


- Peliurani alkoi Portsmouthin yliopistossa. Minulla oli taustaa rugbyn puoliammattilaissarjasta ja omaksuin amerikkalaisen jalkapallon aika helposti. Urani tähänastinen huipentuma on ehkäpä yliopistojoukkueeni johdattaminen kapteenina läpi tappiottoman kauden aina mestaruuteen asti vuonna 2011, valinta MVP:ksi sekä valinta sekä yliopiston että Euroopan all star -joukkueeseen.

- Olen innoissani tulevasta kaudesta. Odotukseni on, että tämä joukkue etenee mestaruuteen asti. Monet joukkueet ovat vahvistuneet ja se tekee tulevan kauden liigasta todella kilpailullisen. Uskon kuitenkin, että voitamme pelejä fyysisyytemme ansiosta.

- Koska tämä ei ole ensimmäinen kauteni Suomessa, useimmat tietävät jo, mitä minulla on annettavanani. Olen fyysinen juoksujen pysäyttäjä, vaikeasti siirrettävä ja minua vastaan tarvitaan usein tuplablokkaus. Uskon olevani myös hyvä oppimaan, fiksu pelaajana sekä jaan mielelläni kaiken omaavani tiedon joukkueen hyväksi.

- Joukkueen kannattajille voin todeta, että odotan jo malttamattomasti pääsyä tositoimiin ja edustamaan Trojansia. Minut on otettu avosylin vastaan jo nyt ja toivon, että jatkatte upeaa kannustamistanne. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan teitä ja tarjoamaan teille kunnon shown tällä kaudella!

Daniel Stadler, DE

<i


- Urani amerikkalaisen jalkapallon parissa alkoi kymmenen vuotta sitten Budapestissa, Unkarissa. Onnekseni amerikkalainen valmentajani oli todella hyvä ja opin paljon jo juniorivuosinani. Pelattuani useita vuosia Unkarissa olen edustanut eri joukkueita myös muualla Euroopassa. Minut valittiin Euro America Challenge -joukkueeseen kahtena vuotena peräkkäin. Ensimmäinen ottelu pelattiin Puolan Varsovassa 2012 ja toinen Yhdysvalloissa, Etelä-Carolinan Myrtle Beachissa seuraavana vuonna. Nämä ovat ehdottomasti urani hienoimpia hetkiä sekä upeita muistoja.

- Odotukset tulevan kauden suhteen ovat todella korkealla sekä itseni että joukkueen osalta. Pistän itseni kaikilla elämän osa-alueilla täysillä likoon, niin myös silloin, kun astun kentälle yhdessä joukkuetovereitteni kanssa.

- Ollakseen hyvä pelaaja, pitää pystyä yhdistämään monia ominaisuuksia, kuten voima, nopeus, henkinen kovuus ja usko siihen, että voit päihittää edessäsi olevan vastustajan. Puolustuksen linjassa hyödynnän kaikkia näitä ominaisuuksia.

- Trojansin faneille lupaan, että kaudesta tulee hyvä ja teen ehdottomasti kaikkeni, jotta voittaisimme mestaruuden.

Kari Toivonen