37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Brewdog palkitsee kotiotteluissa Share The Love -pelaajan

27.05.2016 klo 17:03

Yli 30 ravintolan Brewdog-ketjuun kuuluva Brewdog Turku on Anders Trojansin tukijana kaudella 2016. Osana yhteistyötä Brewdog palkitsee jokaisessa ottelussa pelaajan, joka parhaiten ilmentää joukkuehenkeä. Tämän Share The Love -pelaajan valitsee Trojansin kapteenisto.

<iRoosters–Trojans-ottelun Share The Love -pelaaja Roman Runner.


Brewdog on alkujaan skotlantilainen panimo. Sillä on ympäri maailmaa craft-olutbaareja, joiden valikoimassa on pienten panimoiden ”käsintehtyjä” oluita. Turun Brewdog Bar avattiin viime vuoden marraskuussa. Haastattelimme Brewdogin toimitusjohtaja Joakim Steniusta yhteistyön tiimoilta.

Miten Trojans ja Brewdog sopivat yhteen?
- Kun asiat tehdään kunnolla ei hyväksytä kompromisseja. Jos jotain tehdään, tulee se tehdä täysillä. Kun tarkastelee tekemisiään jälkeenpäin, tulee tuntea pelkkää ylpeyttä. Urheilussa täysivaltainen panostus joukkueeseen on menestymisen salaisuus. Sama pätee Brewdogin oluisiin. Jokainen hanasta valutettu tuoppi on laadultaan ja palvelultaan parasta, mitä markkinoilla on. Pelin jälkeen Trojansin pukukopissa tiedetään, että tehtiin parhaamme. Brewdogissa illan päätteeksi tiedetään, että tarjoilimme vain parasta. Parhaaksi ei pääse keskinkertaisella suorituksella.

Mistä Share The Love -pelaajan valinnassa on kyse?
- Mikä on hienompaa kuin saada omilta pelikavereiltaan ”rakkautta”, hyvä taklaus, syöttö tai vaikka hengenluonti. Pienistä asioista voi koko peli olla kiinni ja tässä haluamme juuri muistaa sitä pientä merkityksellistä tekoa kentällä. Kun oma joukkue valitsee pelin jälkeen sinut, tiedät tehneesi jotain hyvää joukkueesi eteen. Hyvää fiilis ja yhteisöllisyys ovat tärkeimpiä Brewdogin filosofioista. Yksi Brewdogin sloganeista on WITHOUT US WE ARE NOTHING!

Onko Brewdogin väellä itsellään jotain jenkkifutis- tai muuta urheilutaustaa?
- Jenkkifutistaustaa ei ole muuta kuin pari erittäin nättiä heittoa rannalla, mutta muuten urheilutaustaa löytyy kyllä. Voisi sanoa, että lajin kuin lajiin löytyy tekijä. Isoista mainstreamlajeista pieniin lajeihin.

Brewdogin terveiset Trojansin pelaajille ja kannattajille?
- Terveiset pelaajille: Laces out!
- Terveiset kannattajille: Beer For Punks!

Ensimmäinen Brewdogin Share The Love -pelaaja oli Roosters–Trojans-ottelussa palkittu laitahyökkääjä Roman Runner, joka näytti omalla esimerkillään, miten tappiotilanteessakin jokainen tilanne pelataan sataprosenttisella sitoutumisella loppuun asti.

Kari Toivonen