37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Anders Trojans Women saunotti krokotiileja oikein kunnolla

12.06.2016 klo 21:51

Naisten Vaahteraliigan ottelussa Trojans–Crocodiles kotijoukkue ei antanu Seinäjoelle juurikaan mahdollisuuksia, vaan otti ohjat käsiinsä ensi sekunneista lähtien. Kirsti Nirhamo palautti avauspotkun maaliin asti ja sen jälkeen turkulaiset eivät juuri taustapeileihin vilkuilleet. Trojansin amerikkalaispelaaja Lea Kaszas antoi kotiyleisölle väkevän näytön osaamisestaan tehden ottelussa kaikkiaan kuusi maalia. Trojans voitti ottelun lukemin 72–21.

Ottelu alkoi Trojansin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Kirsti Nirhamo palautti Crocodilesin aloituspotkun maaliin. Crocodiles ei onnistunut seuraavilla hyökkäysvuoroillaan saamaan peliään järjestykseen, kun taas Trojans päätti omat hyökkäyksensä järjestelmällisesti maaliin. Ensimmäisellä neljänneksellä Nirhamo teki toisen maalinsa pelinrakentaja Jonna Hakkaraisen pitkästä heitosta ja Jutta Luhtala uunotti suunnanvaihtopelissä vastustajan totaalisesti. Luhtalan maaliin kaksi lisäpistettä juoksi Lea Kaszas. Tilanne 20–0.

Toisella neljänneksellä alkoi Kaszas-show, kun Indianapolis Crashistä Turkuun tullut monipuolinen pelaaja juoksi kaksi perättäistä maalia ja teki niihin molempiin vielä kaksi lisäpistettäkin. Ottelu oli jo lukemissa 36–0 ennen kuin Crocodiles onnistui pääsemään tulostaululle. Pelinrakentajaksi toisella neljänneksellä Sylvie Aibechen tilalle tullut Tiina Salo orkestroi hyökkäysvuoron, jonka päätteeksi hän itse kurkotti pallolla yli maalilinjan. Tytti Kuusinen potkaisi lisäpisteen ja taukolukemiksi saatiin 36–7.

Toisen puoliskon aluksi Crocodiles näytti saavan pelistä aivan uudella tavalla otetta, kun Tytti Kuusinen kavensi tilanteeksi 36–13. Trojans kasvatti kuitenkin eron takaisin, kun Hakkarainen löysi lyhyellä heittopelillä molemmilla puolilla palloa erinomaisesti esiintyneen Katriina Saarisen. Lea Kaszas teki hetkeä myöhemmin jo kolmannen maalinsa ennen kuin Crocodiles onnistui jälleen. Tällä kertaa iso peli aukesi kentän vasemmalla laidalla ja Tytti Niemi pääsi pinkaisemaan karkuun Trojansin muuten väkevästi pelanneelta puolustukselta. Lisäpistepelissä Maarit Anttila koppasi Tiina Salon taitavasti ahdistettunakin heittämän pallon maalialueella. Numerot taululla 48–21. Ennen viimeiselle neljännekselle siirtymistä Lea Kaszas palautti maalillaan vesipedot maan pinnalle, mikäli tällainen ontuva kielikuva sallitaan.

Viimeiselle neljännekselle lähdettiin lukemissa 56–21 eli mistään trilleristä ei enää ollut kyse, jos ottelu sitä oli missään vaiheessa. Trojans paukutti vielä taululle kaksi maalia, molemmissa tihutyön tekijänä toimi Lea Kaszas. Ensimmäiseen lisäpisteet teki Jonna Hakkarainen omalla juoksullaan, jälkimmäiseen Kaszas itse. Lopputulos 72–21.

Trojansin puolustus pelasi hyvän ottelun pitämällä varsinkin alussa Crocodilesin hyökkäyksen täysin pimennossa. Erityisesti Katriina Saarinen ja Veera Kiiskinen kunnostautuivat taklaajina, mutta kunnia kuuluu koko puolustukselle. Hyökkäyksessä Lea Kazsas oli tietysti illan hahmo, mutta onnistumisia tuli muillekin leveällä rintamalla. Kirsti Nirhamon kaksi maalia sekä Jutta Luhtalan maali ja hyvät potkupelit on syytä mainita kuin myös Minna Kuuselan hyvät juoksut.

Trojansin seuraava vastustaja on Hämeenlinna Huskies, joka kohdataan vieraissa ensi lauantaina. Sarjanousija Huskies on aloittanut kautensa kahdella selvällä tappiolla ja sen oma maalitili on vielä avaamatta. Ottelu Kaurialan kentällä alkaa kello 16.00.

Runsaasti kuvia tulossa kuvagalleriaan.

Kari Toivonen