37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Anders Trojans U17 tuli takaa ohi Huskiesista

31.07.2016 klo 22:24

Anders Trojansin U17-joukkue teki Hyvinkäällä Hämeenlinna Huskiesia vastaan pelatussa ottelussa upean comebackin oltuaan viimeisen neljänneksen alkaessa vielä kolme maalia tappiolla.

Ensimmäisen neljänneksen alkuun Trojans sai hyökkäysvuoron ja heti ensimmäisestä yrityksestä myös ensimmäiset pisteet. Joon "varmakäsi" Hedman nappasi pallon ja iski tulostauluun komeat 0-6 jo 15 sekunnin pelin jälkeen. Petrus Petu "kultajalka" Paatero viimeisteli suorituksen lisäpisteillä. Vastustajakin onnistui, ja teki heti perään kaksi maalia, mutta onnistui vain kerran lisäpisteissä.

Toisella neljänneksellä vastustaja hamusi ensimmäiset pisteet ja koristeli ne lisäpistein. Kotijoukkue ei pystynyt vastaamaan, ja vastustaja sai jälleen pallon haltuunsa. Huskies lähti yrittämään heittopeliä siinä kuitenkaan onnistumatta, koska Eemeli "velmu" Saarijärvi nappasi pallon suoraan vastustajan nenän edestä ja riipaisi perään vielä reilut viisi jaardia hyvää joukkueelleen. Hyökkäyksen pelaajat eivät voineet olla kiittämättä pallonriistosta, ja niin saatiin heti perään ihastella Henrik "liimanäppi" Lindströmin komeaa pallon kiinniottoa ja sen saattamista maalialueelle. Tällä kertaa lisäpisteet haettiin pelaten ja ne Max "jokapaikanhöylä" Lehtinen suoritti esimerkillisesti. Puoliajalle mentiin lukemissa 22–15.

Kolmannen neljänneksen pisteistä vastasi kokonaisuudessaan kotijoukkue Huskies kahdella maalilla ja yksillä lisäpisteillä. Peli ei kuitenkaan ole ohi ennen kuin tuomari viheltää pilliinsä viimeistä kertaa. Viimeisellä neljänneksellä nähtiin uskomaton nousu. Ensimmäisenä pisteitä Trojansille toi Marcos ”vikkeläkinttu” Mikkonen komealla juoksupelillä, ja nämä pisteet viimeisteli jälleen Petu hienolla potkulla. Seuraavassa vastustajan hyökkäysvuorossa vastustaja pudotti pallon, ja siitä syntyneessä kahinassa pallon haltijaksi päätyi kaikkein sinnikkäin, joka oli Eemeli. Pallonriistostahan on tapana kiittää ja niinhän siinä kävi, että Joon nappasi jälleen lentävän jenkkifutarille hyvinkin tunnistettavissa olevan esineen. Suorituksen kruunasi jälleen Petu.

Puolustus alkoi saada omiltaan huimaa kannustusta, ja koko kenttä raikui: "defense, defense, defense...". Kannustus saikin Severi "masiina" Lempiäiseen vauhtia, ja hän säkitti vastustajan pelinrakentajan. Seuraavaksi pisteiden nälkä oli iskenyt Henkkaan ja hän nappasi jälleen pallon varmoihin käsiinsä. Tämänkin maalin täydensi Petu lisäpisteillä.

Puolustus taisteli hurjasti ja sai vietyä vastustajaa taaemmas, mm. Roope "jätti" Iljanko ja Anssi "tahtomies" Hannelin veivät vastustajaa aina vain kauemmas taaksepäin. Viimeisen Trojansin pistesuorituksen hoiti jälleen Marcos ja Petu tuttuun tapaan toi lisäpisteet. Viimeisellä minuutilla Huskies kiri vielä tekemällä maalin ja lisäpisteet.

Seuranneessa kickoffissa 14 sekunnin kohdalla vastustaja yritti vielä onsidea, mutta Eemeli ehti pallolle ensin peittäen sen. Tämän jälkeen tarvitsikin enää vain ottaa polvea ja tuulettaa 44-47 lopputulosta. Tälläisen pelin jälkeen oli mukava lähteä kotimatkalle.

Huikea peli ja huikeammaksi sen teki apuvalmentaja Veikka "propellihattu" Kuisma, joka sai joukkueensa mukaan hurjaan kannustukseen. Tämä tsemppaus teki tehtävänsä ja tulos puhuu puolestaan.

Seuraavaksi vuorossa on kotipeli 7.8. Pansion Kisapuiston kentällä.

Mirva Saarijärvi