37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans U17-joukkueen kausi päättyi pronssimitaleihin

18.09.2016 klo 20:13

Hämeenlinna Huskiesin ja Anders Trojansin välinen välieräottelu pelattiin Hämeenlinnan Pullerin kentällä. Tällä kertaa vastustaja veti pidemmän korren. Troijalaisille jäi käteen pronssimitalit ja Huskiesit pääsivät jatkamaan kautta kultamitaliotteluun. Huonoille ei hävitty eikä hävettävää ole, sillä joukkue taisteli loppuun saakka luovuttamatta ja kovaa.

Ensimmäisellä neljänneksellä päästiin hyvin etenemään ja hyökkäys teki hyvää jälkeä valitettavasti pisteet jäivät uupumaan kovasta työstä huolimatta. Varsinkin juoksemalla jaardeja kerääntyi roppakaupalla, mutta vastustaja teki pisteet. Neljänneksen päättyessä tilanne oli kotijoukkue Huskiesille 6–0.

Toisella neljännekselläkin pallo liikkui hyvin, mutta pisteet menivät kaikki vastustajalle. Puoliajalle mentiin tilanteessa 22–0, mutta Marcos Mikkosen juoksemalla etenemät jaardit ansaitsevat erityismaininnan.

Puoliajalta kentälle tultiin vahvistunein ottein ja johan alkoi pisteitäkin syntyä. Kolmannella neljänneksellä Trojansin pisteistä vastasi yksin Marcos juoksemalla tyylipuhtaasti kahteen kertaan pallo kainalossa maaliviivan yli. Myös vastustaja kasvatti saldoaan kolmella maalilla ja yksillä lisäpisteillä. Tilanne neljänneksen päättyessä 42¬¬–12.

Päätösneljänneksellä nähtiin vielä kaksi maalia ja kummatkin joukkueet saivat nauttia pisteistä. Trojansin pisteet toi kotiin Veikka Kuisma komealla kiinniotolla ja maaliviivan ylityksellä, jota oli juuri pari sekuntia aiemmin edeltänyt vastaavanlainen suoritus, mutta joka hylättiin virheen vuoksi. Veikka taiteili myös lisäpisteet komealla potkullaan. Vastustaja sai myös maalin mutta ei lisäpisteitä ja näin päädyttiin lopputulokseen 48–20.

Olisi ollut hienoa päästä loppuotteluun, mutta tällä kertaa kävi näin. Tämä joukkue on kasvanut ja kehittynyt kesän aikana huimasti, ja heistä tulee ensi vuoden voittajajoukkue, siitä olen varma. Jokainen pelaaja on tällä kaudella joukkueessa paikkansa ansainnut, jokainen on töitä tehnyt, jokaisesta on joukkueenjohtaja todella ylpeä.

Haluan kiittää valmentajia Tero Niemeä, Ville Nevalaista sekä Heikki Nevalaista. Suuri kiitos vanhemmille avusta kotipelien järjestämisessä ja joukkueen ja pelaajien tukemisessa. Suurin kiitos kuuluu pojille, joiden vuoksi tätä rankkaa hommaa todellakin haluan tehdä! Oli mahtava kausi pojat! Onnea pronssista! #munjoukkueenpojat

Mirva Saarijärvi