37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin juniorit yhteisleirillä Rusko Mayhemin ja TUAS Tornadoesin kanssa

12.12.2016 klo 12:44

Juuri ennen joululomaa ja omia viimeisiä harjoituksia Trojansin U17- ja U19-nuoria osallistui jo toiselle yhteisleirille Rusko Mayhemin ja TUAS Tornadoesin kanssa. Leiri pidettiin viikonloppuna Maskun Tapokedon jalkapallohallilla .

Osana Rusko Mayhemin ja Trojansin yhteistyötä U17- ja U19-ikäisiä nuoria osallistui sunnuntaina yhteisleirille, jossa oli pelaajia myös yliopistojoukkue TUAS Tornadoesista. Leirillä keskityttiin pelipaikkakohtaiseen harjoitteluun kaikki varusteet päällä, mikä oli tervetullutta vaihtelua off seasonin kuntotreeniin.

Leirillä on jaettu valmennusvastuuta Trojansin ja Mayhemin valmentajien kesken, jotta leiristä saataisiin mahdollisimman monipuolista. Pelipaikkakohtainen harjoittelu tähtäsi kunkin pelaajan kehittymiseen omassa erityisosaamisessaan. Erityisesti pelipaikkakohtaiseen kehittymiseen keskittyminen sai kiitosta Trojansin junioripelaajilta. Takakenttäpelaaja Aaro Turjas on ollut erittäin tyytyväinen kahteen nyt pidettyyn leiriin:

"Leireillä on ollut mukavaa ja olen oppinutkin uutta uudessa systeemissä. Myös se, että pelaa vanhempien kanssa auttaa kehittymään ja haastaa pelaajana"
.

<i


Trojansin junioreiden valmentaja Jani Karvinen ilahtui poikien meiningistä leirillä:

"Junnujen osalta tekemisen meininkiä! Hyvin sopivat mukaan miesten kanssa leireilemään! Ruosteet putsattiin ekalla leirillä, ja nyt päästiin keskittymään paljon jalkatyöhön. Puolustuksen ja hyökkäyksen puolella juniorit saivat hyviä toistoja ja keskittyivät pallon kiinniottoon. Tästä on hyvä jatkaa tammikuussa varusteet päällä omissa treeneissä".

"Tämä on juuri sitä yhteistyötä, mitä haimme. Saamme monipuolisia harjoituksia sekä Ruskolle että Trojansille ja samalla saatiin tutustutettua pelaajia ja valmentajia puolin ja toisin. Näin hyvästä meiningistä tulee melkein yhtä hyvä mieli kuin joulusta!", kehui U17 ja U19 joukkueenjohtaja.

<iMyös Rusko Mayhemin Arttu Koivisto oli positiivisilla mielillä.
"Leirillä on ollut erittäin hyvä fiilis ja jokainen on saanut hyvän määrän toistoja pelikokemuksesta riippumatta. Osaava valmennus sekä Trojansin junioripuolelta että Mayhemiltä on pitänyt huolen laadukkaasta leirin sisällöstä. Nuoret, sekä lajin vasta aloittaneet pelaajat, ovat olleet mukana erittäin ennakkoluulottomasti ja osoittaneet innostuneisuutta kehittää omaa osaamistansa. Joka kuukausi järjestettävällä leirillä paneudutaan talviharjoittelun ajan perustekniikkaan ja liikkuvuusharjoitteisiin varusteet päällä".

Trojansin juniorit haluavat kiittää Rusko Mayhemia ja TUAS Tornadoesia tehokkaasta leiristä ja odottavat jo seuraavaa innokkaina. He toivottavat myös oikein hyvää joulua molemmille yhteistyöjoukkueille!

Mirva Saarijärvi