37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Turku Trojansille uusi pääyhteistyökumppani, nimeksi Relico Trojans

04.05.2017 klo 13:15

Turun Amerikkalainen Jalkapallo ry on tehnyt yhteistyösopimuksen turkulaisen tapahtumapalveluja tuottavan Relico Oy:n kanssa. Sopimukseen kuuluu, että joukkueen nimeksi tulee Relico Trojans Turku.

Relico Oy on tapahtumatuotantoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisten tapahtumien järjestelyihin liittyviä palveluita. Näihin kuuluvat muun muassa henkilöstö- ja turvallisuuspalvelut, aidat ja kulunohjausrakenteet, viranomaisluvat ja muut toimivan tilaisuuden peruselementit.

Yrityksen avainpaikoilta löytyy henkilöitä, joilla on vahva Trojans-tausta. Kim Grönlundilla on takana pitkä pelaajaura Trojansissa, jonka jälkeen hän toimi edustusjoukkueen managerina ja päävalmentajana. Hannu Maja taas on ollut vuosia aktiivisena toimijana Trojansin junioreissa. Laadukkaan juniorityön kehittäminen onkin Relicon intresseissä ja siihen on tarkoitus kiinnittää erityistä huomiota. Lisäksi Relicon myötä avautuu myös muita kiinnostavia yhteistyökuvioita.

Pääyhteistyökumppanuuden näkyvin osa on tietysti joukkueen nimen eteen tuleva Relico. Yritysten nimisponsorointi ei ole uusi asia Suomessakaan, mutta etenkin Keski-Euroopassa se on hyvinkin yleistä. Tilanne on kaikkien osapuolien kannalta hyödyllinen. Trojansin puheenjohtaja Pasi Sillgren toteaakin:
- Nimisponsorointi on tätä päivää, ja Relico on meille luonteva kumppani, koska Trojans on suuressa määrin tapahtumantuottaja itsekin. Yhteistyön kautta pystymme kehittämään myös omia ottelutapahtumiamme. Huono asia ei ole sekään, että yrityksen avainhenkilöillä on jenkkifutistaustaa.

Trojansin yhteistyön Anders Innovationsin kanssa päättyessä koko Trojansin organisaatio haluaa kiittää Andersin väkeä kuluneesta kolmesta vuodesta, joka oli monella tapaa ainutlaatuista aikaa seuran historiassa.

Kari Toivonen