37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin U19-joukkue haki voiton Hämeenlinnasta

21.05.2017 klo 20:41

Pelikenttä ja pelin aloitusaika muuttuivat, mutta se ei häirinnyt turkulaisia härkiä. Iittalan nurmikentältä haettiin komea voitto. Trojans päihitti Hämeenlinna Huskiesin 64–22.

Ensimmäinen neljännes oli melko tasainen ja alkoi vastustajan maalilla ilman lisäpisteitä. Trojans tasoitti Henrik Lindströmin tekemällä maalilla ja Jasper Tenkon lisäpistepotku vei vierasjoukkueen pisteellä ohi. Neljännes päättyi lukuihin 6–7.

Toisella neljänneksellä Trojansin pistehanat aukesivat. Maalinteon aloitti Eemeli Valkamo ja lisäpisteen viimeisteli jälleen Jasper. Myös vastustaja onnistui tässä välissä kartuttamaan pistetiliään. Neljänneksellä nähtiin myös kaksi syötönkatkoa, joista ensimmäisestä vastasi Eemeli Forsblom. Kiitoksena puolustukselle Marcos Mikkonen juoksi kuusi pistettä taululle ja Jasper potki lisäpisteen. Valkamon Eemeli oli tämän jälkeen asialla ja Jasper viimeisteli senkin. Vielä ennen puoliaikaa vastustaja pääsi etenemään aina Trojansin red zonelle eli 20 jaardin linjan sisäpuolelle, mutta silloin Aaro "morejuice" Turjas nappasi neljänneksen toisen syötönkatkon, ja joukkue pääsi puoliajalle 14–28 lukemissa.

Kolmannen neljänneksen maaliputki alkoi, kun Jasper Tenko nappasi taitaviin käsiinsä Petrus Paateron heittämän pallon maalialueella. Tällä kertaa jäi lisäpiste saamatta, kun Jasperin potku ei osunut haarukkaan. Seuraavan pistesuorituksen takana oli Trojansin puolustus, kun Huskies-hyökkäys saatiin puskettua oman maalilinjansa taakse. Vastustaja kuitenkin terästäytyi takaiskusta ja ylsi jälleen maalisuoritukseen lisäpisteineen.

Eemeli Valkamo ei tätä purematta niellyt, vaan juoksi kolmannen kerran maalilinjan yli ja Jasper potkaisi päälle lisäpisteen. Tämän jälkeen saatiin hurrata Veeti Lammin hienolle säkitykselle. Marcos juoksi neljänneksen viimeiset pisteet, ja taas saimme ihailla Jasperin taikajalan tarkkuutta pisteen verran. Kolmas neljännes päättyi tilanteessa 22–50.

Neljännen neljänneksen alussa valmentaja neuvoi pelaamaan aikaa, mutta kun pallo ojennettiin Joon Hedmanille, oli hän asiasta eri mieltä, ja juoksi ensimmäisestä yrityksestä suoraan pohjiin. Jasper potki jälleen lisäpisteen. Puolustuksen linjaan vaihdosta siirtynyt Anselmi Siltala sai äänekkäät hurraukset säkittäessään Huskiesin pelinrakentajan. Pelin viimeisestä maalista vastasi Juho Killström hienolla kiinniotolla. Peli päättyi lopulta lukemiin 22–64. Loistavaa duunia jätkät!

Mirva Saarijärvi