37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Women peittosi Wolverinesin kotiavauksessaan

20.05.2018 klo 21:02

Relico Trojans Women otti I divisioonan kotiavauksessaan suurinumeroisen voiton Helsinki Wolverines Bluesta Pansion kisapuistossa sunnuntaina 20.5. Trojans siirtyi ottelun toisella neljänneksellä 24–0 johtoon ja lisäsi vielä toisella puoliskolla johtoaan. Ottelun lopputlos 36–0 Trojansille.

Ottelun ensimmäinen neljänes oli vielä tunnustelua puolin ja toisin. Trojans pääsi ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan jo kolkuttelemaan Wolverinesin maalialueen kuvitteellisia portteja, mutta helsinkiläisten puolustus oli rautaa, eikä tulostaululle vielä saatu pisteitä. Wolverineskin eteni mallikkaasti kentällä ja kikkaili muun muassa punttihämäyksellä itselleen uudet yritykset puolen kentän tuntumassa. Trojansin puolustus oli sekin kivikova, kun oma maalialue alkoi lähestyä, eikä Ahmojenkaan pistetili avautunut.

Kun ottelu siirtyi toiselle neljännekselle, Trojansin ketsuppipullo aukesi. Pelinrakentaja Jonna Hakkarainen löysi kahdesti Jutta Luhtalan pitkällä heitollaan, ja Wolverinesin puolustus aukesi kuin punainen meri Moosekselle. Lisäpisteitä haettiin molempiin maaleihin kaksin kappalein ja ne myös saatiin, kun Lea Kaszas rynni pallon vakuuttavasti maalialueelle. Neljänneksen lopussa Wolverines haki sinnikkäästi kavennusta, mutta kävikin niin, että Trojansin puolustus hankki pallon vielä kotijoukkueelle, kun neljännestä oli jäljellä noin puolitoista minuuttia. Matka taittui vauhdilla ja lopulta Hakkarainen kantoi palloa itse ratkaisevat jaardit maaliviivan yli. Lisäpisteet juoksi jälleen Lea Kaszas, joten tauolle mentiin lukemissa 24–0.

Wolverines sai pallon kolmannen neljänneksen aluksi ja kun ensimmäisellä puoliskolla peliä rakensi Oona Hämäläinen, toisella puoliskolla samalla pelipaikalla hääri Pia Kosonen. Helsinkiläiset eivät saaneet hyökkäyspeliään riittävän tehokkaaksi toisellakaan puoliskolla ja niin Trojans onnistui paitsi pitämään Wolverinesin poissa maalialueeltaan, myös lisäämään johtoaan. Kolmannella neljänneksellä Anni Hiivola vei kotijoukkueen juoksemallaan maalilla 30–0 johtoon ja viimeisellä neljänneksellä Jutta Luhtala viimeisteli illan kolmannen maalinsa, jonka turvin päädyttiin loppulukemiin 36–0. Lisäpistepeleistä ei näihin maaleihin saatu höystettä. Maininnan ansaitsee myös Anu Laakson nappaama komea syötönkatko kolmannella neljänneksellä.

Ottelun parhaina palkittiin Wolverinesilta Janina Lehén ja Trojansilta Peppi Siltari.

Trojansilla on nyt kahdesta ottelusta kaksi voittoa ja Wolverinesilla voitto ja tappio. Trojans kohtaa seuraavaksi Porvoon Butchersin vieraskentällä viikon päästä sunnuntaina ja seuraava kotiottelu 10.6. Turun urheilupuiston yläkentällä pelattava ottelu, jossa vastaan tulee Lohja Lionesses.

Kari Toivonen