37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Women kohtaa Wolverines Bluen runkosarjan päätösottelussa

06.07.2018 klo 21:49

Relico Trojans Womenin runkosarja päättyy jo sunnuntaina, kun se kohtaa vierasottelussa sarjassa neljäntenä olevan Wolverines Bluen Helsingissä. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Trojans oli parempi numeroin 36–0. Ottelussa ei tällä kertaa ole suurta panosta, sillä Trojans on varmistanut paikkansa välierissä ja Wolverinesille pääsy kahden parhaan joukkoon edellyttää jo pieniä ihmeitä.

Trojans on selvittänyt I divisioonan runkosarjan tähän mennessä ilman tappioita. Maaliero on 209 pistettä plussan puolella ja vastustajista ainoastaan West Coast Phoenix on onnistunut viemään ilmatäytteisen pelivälineen Trojansin maalialueelle.

Wolverines on voittanut viidestä ottelustaan kaksi ja on lohkossaan neljäntenä. Päästäkseen välieriin ja kahden parhaan joukkoon Wolverinesin pitäisi ohittaa nyt toisena oleva Phoenix. Tämä on suhteellisen iso tilaus ja edellyttää Wolverinesilta molempien jäljellä olevien otteluidensa voittamista, ja senkin jälkeen ynnättäisiin vielä maalieroja. Vastustajat vain ovat kovimmasta päästä, sillä Trojansin jälkeen runkosarjan päätösottelussa tulee vastaan juuri Phoenix, mutta jos Wolverines nipistää voiton Trojansista, juuri Phoenix on se joukkue, jonka Wolvot haluavatkin kohdata.

Oma lukunsa on tietysti se, että Wolverines Blue on Naisten Vaahteraliigassa pelaavan Wolverinesin kehitysjoukkue, jonka tähtäin ei niinkään ole nousta ylemmälle sarjatasolle. Voittoa se silti lähtee jokaisesta ottelusta hakemaan.

Trojans lähtee otteluun plakkarissaan 56–12 voitto West Coast Phoenixistä. Wolverines taas kärsi edellisessä ottelussaan tappion Lohjalle. Lionesses piti pisteet kotonaan 46–12 lukemin. Trojans ja Wolverines kohtasivat jo tämän kauden toisella kierroksella Turussa, Pansion kisapuistossa. Silloin Trojans vei ottelun nimiinsä 36–0, mutta ottelun ensimmäinen puolisko oli pitkään varsin tasainen. Trojans on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista ja Helsinkiin matkustaakin huomattavasti pienempi ryhmä kuin ollaan totuttu näkemään. Odotettavissa saattaa siis olla paljon tasaisempi ja jännittävämpi ottelu kuin voisi sarjataulukon perusteella odottaa.

Kari Toivonen