Tämä on kuvateksti, joka näkyy kuvan alla,

Tämä on esimerkkiartikkeli, jota voi muokata kun haluat nopeasti tehdä julkaisun Turkutrojans.com -sivustolle.

Kun muutat vain näitä tekstejä ja pidät huolen ettei mitään rippeitä tästä esimerkkiartikkelista jää omaan julkaisuusi, tällöin julkaisut ovat yhdenmukaisia ja helposti luettavia.

Sinun ei tarvitse lisätä julkaisupäiviä erikseen artikkeliin, ne tulevat sen mukaan, minkä asetat oikealle ylös tällä sivulla julkaisupäiväksi. Myös sosiaalisen median jakokuvakkeet tulevat automaattisesti.

Sinun tulisi kuitenkin pitää huoli, että julkaisussa on kuva, joka asetetaan joko tähän tekstiin, tai sitten oikealle artikkelikuva-valintaan. Artikkelikuva ei tule esille tekstiin, mutta se näkyy julkaisun artikkelikuvana ja kun se jaetaan sosiaalisessa mediassa. Tämä on hyvä tapa tehdä julkaisu, jos et silti halua tekstin joukossa olevan kuvia itse julkaisussa! Muista, että tämä tulisi tehdä, muuten julkaisut eivät näytä hyvältä etusivulla. Käytä vähintään trojans-logoa (eli älä poista tuota oletuskuvaa joka on tekstissä).

Hyvä tapa on myös tarkastaa, että kategoria on asetettu sen mukaan, mihin julkaisu liittyy. Älä käytä avainsanoja, ne ovat vain pelaajakortteja varten!

Jos kaipaat, että artikkeli nousee hyvin googlessa esille, muokkaa alla olevaa SmartCrawl-välilehteä, jolla näet jo ennakkoon, miltä artikkeli näyttää google-haussa