Tämä on kuvateksti, joka näkyy kuvan alla,

Tämä on esimerkkiartikkeli, jota voi muokata kun haluat nopeasti tehdä julkaisun Turkutrojans.com -sivustolle. Helpointa on muokata tätä kokonaisuutta painamalla tuossa ylhäällä olevaa vihreää nappulaa. 

Kun muutat vain näitä tekstejä ja pidät huolen ettei mitään rippeitä tästä esimerkkiartikkelista jää omaan julkaisuusi, tällöin julkaisut ovat yhdenmukaisia ja helposti luettavia.

Käytä vähintään tätä kuvaa julkaisuissa, jos mitään muuta ei ole käytettävissä.

Sinun ei tarvitse lisätä julkaisupäiviä erikseen artikkeliin, ne tulevat sen mukaan, minkä asetat oikealle ylös tällä sivulla julkaisupäiväksi. Myös sosiaalisen median jakokuvakkeet tulevat automaattisesti ja artikkeli lisätään sivuston etusivulla uusimmaksi uutiseksi.

Sinun tulisi kuitenkin pitää huoli, että julkaisussa on kuva, joka asetetaan joko tähän tekstiin, tai sitten oikealle artikkelikuva-valintaan. Artikkelikuva ei tule esille tekstiin, mutta se näkyy julkaisun artikkelikuvana ja kun se jaetaan sosiaalisessa mediassa. Jos koko artikkelissasi ei ole mitään kuvaa, niin laita artikkelikuvaksi vaikka vähintään Trojansin logo, niin julkaisu näyttää paremmalta jos joku jakaa sitä esim. somessa ja lisäksi se näyttää paremmalta näin etusivullakin (ilman kuvia näkyy vain tyhjää ja harmaata).

Hyvä tapa on myös tarkastaa, että kategoria on asetettu sen mukaan, mihin julkaisu liittyy. Avainsanojen asettaminen on turhaa, koska toistaiseksi niitä ei ole haluttu sivustolla hyödyntää.

Jos kaipaat, että artikkeli nousee hyvin googlessa esille, muokkaa alla olevaa SmartCrawl-välilehteä, jolla näet jo ennakkoon, miltä artikkeli näyttää google-haussa.

HUOM. Jos haluat, että artikkelia voidaan kommentoida jo sivustolla (facebookin tunnuksilla), niin paina tuossa alla olevaa "unpublish" nappulaa "Publish" asentoon. Tällä tavoin otetaan käyttöön Facebook-kommentointi ja niitä voi nähdä sivustolla artikkelia luettaessa.