Koivumäki ja Varjokivi Trojans Womenin valmennustiimiin

Julkaistu: 20.4.2023

Juhani Koivumäki tulee puolustuksen koordinaattoriksi ja Waltteri Varjokivi keskushyökkääjien pelipaikkavalmentajaksi.

Kuten talvella, Trojansin valmennuksesta kerrottaessa, jo uumoiltiinkin, Trojans Womenin valmennustiimi on laajentunut ja myös hieman vaihtunut kevään aikana. Puolustuksen koordinaattori Kalle Kilickesen joutui toteamaan, ettei hän siviili- ja työkiireiden takia juuri nyt pysty täydellä teholla panostamaan valmentamiseen. Hänen tilalleen saatiin Seinäjoelta Juhani Koivumäki, joka on Crocodilesin liigajoukkueen puolustuksen voimahahmo.

Koivumäki on lähdössä tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä. ”Talvi on mennyt perusasioita harjoitellessa ja olen yrittänyt parhaani mukaan ammentaa pelaajille omaa lajitietouttani, jota vuosien saatossa on karttunut”, Koivumäki toteaa.  Hän muistuttaa, että vaikka joukkue onkin hiukan muuttunut viime vuodesta, löytyy joukkueesta edelleen maajoukkuetason kokemusta. Toisaalta ryhmässä on myös pelaajauransa alkutaipaleella olevia. ”Kyllä tänäkin vuonna mestaruudesta lähdetään taistelemaan, kunhan joukkueena pelataan ja tehdään oikeita asioita”, niputtaa Koivumäki.

Keskushyökkääjien pelipaikkavalmentajaksi Trojans Women saa Waltteri Varjokiven, jolla on takanaan pitkä peaajaura muun muassa Trojansissa. Varjokiven jenkkifutispelit loppuivat vuonna 2018, mutta ura jatkui vielä muiden lajien parissa. Amerikkalainen jalkapallo veti kuitenkin puoleensa ja kun Trojansista pyydettiin valmennusapua, Waltteri vastasi kyllä.

”Ainakin toistaiseksi hommat ovat sujunet ja on ollut oikein mukavaa olla taas mukana joukkuetoiminnassa”, kertoo Waltteri Varjokivi ja kiittelee pelaajia ja valmentajia hyvästä vastaanotosta.

Näkemänsä perusteella Varjokivi on erittäin toiveikas tulevan kauden osalta. ”En näe mitään syytä, miksei joukkueen mestaruusputki voisi jatkua tänäkin vuonna”, summaa Waltteri Varjokivi.

 

Scroll to top