Lohjalta Helsingin ja Bostonin kautta Turkuun – J.J. Seiles poimii palloja nyt Trojansissa

Julkaistu: 15.6.2020

Janna-Jemina Seiles uuden kotikenttänsä reunalla.

Lohjalaissyntyinen, Roostersin kasvatti Janna-Jemina Seiles voitti viime vuonna amerikkalaisessa jalkapallossa Yhdysvaltain mestaruuden ja tällä kaudella hän tuo osaamisensa Turkuun ja Trojansiin.

Janna-Jemina Seileksen jenkkifutisura on ollut rakettimainen. Noin yhdeksän vuotta sitten hän meni Helsinki Roostersin treeneihin ja syttyi heti amerikkalaisen jalkapalloon. Kahdeksan vuotta myöhemmin hän juhli Coloradossa naisten WFA:n alaisen I divisioonan mestaruutta. Finaalissa vastakkain olivat Boston Renegades ja Cali War ja Seileksen joukkue Renegades vei kannun numeroin 52–24.

Laitahyökkääjänä pelaavan Seileksen tarkoituksena oli palata tällä kaudella Yhdysvaltoihin. Talvella Trojans tarjosi Janna-Jeminalle mahdollisuutta harjoitella Turussa ennen lähtöä toiselle mantereelle, mutta maailmaa kaikin puolin ravistellut koronapandemia muutti näitäkin suunnitelmia. Kun Amerikkaan ei tänä kesänä ole asiaa, päätti Seiles pelata tulevan kauden Suomessa ja Trojans Womenin riveissä. 

Päävalmentaja Pauli Ojanen on luonnollisesti haltioissaan mahdollisuudesta saada äärimmäisen taitava pelaaja joukkueeseensa. ”JJ on mahtava vahvistus. Hän tuo pituutensa ansiosta laitahyökkääjäkaartiimme merkittävä lisäyksen ja yhden ison, ja varman kohteen pelinrakentajallemme Konnalle (Jonna Hakkarainen)”.  

Trojans Womenin ensimmäinen Naisten Vaahteraliigan sarjaottelu tällä kaudella pelataan 25.7., jolloin Trojans kohtaa urheilupuiston yläkentällä Tampere Saintsin kello 13.00 alkavassa ottelussa. 

Scroll to top