Luotone – rahoitusneuvontaa yrittäjältä yrittäjälle

Julkaistu: 25.5.2021

Trojansin yhteistyökumppani Luotone on monessa mukana. Yksi merkittävimmistä ja vaikuttavimmista osa-alueista on rahoitusneuvonta – yrittäjältä yrittäjälle.

Trojansin toiminnan yhteydessä Luotone näkyy mm. näiden nettisivujen toteuttajana, mutta Luotone Oy:llä on monta muutakin rautaa tulessa. Yhteistyö Puolustusvoimien kanssa on mainittu näilläkin sivuilla, mutta yksi laajimmin toimintaympäristöönsä vaikuttavista Luotonen toimista on rahoitusneuvonnan tarjoaminen yrityksille. 

Luotone Oy:n Janne Uotin taustaa kuvatessa adjektiivi ”monipuolinen” on kalpea ilmaisu, sillä Janne on eri puolilla maailmaa rauhanturvatehtävissä toiminut entinen ammattisotilas, joka kouluttautui tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi, ryhtyi start-up-yrittäjäksi ja suorittaa nyt johtamisen ja yritysjohtamisen tutkintoa toimien samalla rahoituskonsulttina. 

Janne Uotin intohimona on itsekin yrittäjänä auttaa muita yrittäjiä löytämään rahoituksia erilaisiin tarpeisiin. Janne on ollut mukana lukuisissa hankkeissa ja sen myötä saadun kokemuksen avulla hän tietää mistä moninaisista lähteistä rahoitusta voidaan kerätä. 

Koronapandemia on räjäyttänyt yritysten rahoitustarpeen ja Luotone on keskittynyt viime aikoina tukemaan yrityksiä kaikenlaisissa tuotekehittely- ja innovaatiohankkeiden rahoituksissa, joiden avulla yritykset voivat selviytyä vaikeiden aikojen yli. Kesään 2021 mennessä Janne Uoti on yksinään hankkinut eri alan yrittäjille 1,5 miljoonaa euroa julkista rahoitusta. 

Tällaista toimintaa kelpaa esitellä ja myös suositella. Lue lisää Luotonen tarjoamista palveluista yrityksen verkkosivuilta www.luotone.fi

Scroll to top