Maksuttomia jenkkifutistreenejä 12–19-vuotiaille

Julkaistu: 13.9.2023

Trojans järjestää viikoilla 36–49 maksuttomia amerikkalaisen jalkapallon treenejä kaikille halukkaille 12–19-vuotiaille. Harjoitukset pidetään Turun seudun kuntien ja seurojen tarjoamilla MIHI-vuoroilla.

MIHI on Turun seudun kuntien ja seurojen tarjoama palvelu, jossa alueen 12–19-vuotiaat nuoret voivat osallistua mille tahansa liikuntavuorolle maksutta. Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin tahansa.

MIHI-palveluun rekisteröidytään osoitteessa mihi.fi, jonka jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen MIHI-passin, jota näyttämällä pääset osallistumaan vuoroille maksutta.

MIHI-toiminnan tarkoitus on edistää nuorten liikkumista ja auttaa löytämään sen juuri itseä kiinnostavan urheilulajin ja vuoroille voivat osallistua 12–19-vuotiaat nuoret seuraavista kunnista: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

Trojans tarjoaa MIHI-toiminnassa mahdollisuutta treenata amerikkalaista jalkapalloa. Impivaaran jalkapallohallissa maanantaisin kello 20–21 järjestettävillä vuoroilla pääsee kokeilemaan eri pelipaikkoja sekä harjoittelemaan lajille ominaisia taitoja. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita.

Harjoitusvuorojen teemat:

Vk 34 Hyökkäyksen linja

Vk 35 Laitahyökkääjät

Vk 40 Lippupallo

Vk 41 Tukimiehet

Vk 42 Puolustuksen takakenttä

Vk 43 Puolustuksen linja

Vk 44 Taklaaminen ja blokkaaminen

Vk 45 Lippupallo

Vk 46 Pelinrakentajat ja erikoisjoukkueet

Vk 47 Pallon käsittely

Vk 48 Pallon kanto ja taklaus

Vk 49 Lippupallo

 

Tässä vielä kootusti tarpeelliset tiedot Trojansin MIHI-vuoroista:

Miten pääsen mukaan?

Käy rekisteröitymässä osoitteessa mihi.fi. Saat sähköpostiisi MIHI-passin, jossa on nimesi ja jäsennumerosi. Tallenna kuva MIHI-passista puhelimeesi ja näytä sitä, kun tulet vuorolle.

Mitä maksaa?

Ei mitään.

Mitä pitää osata?

Ei mitään. Toiminta sopii aloittelijoille.

Mitä pitää olla mukana?

Liikuntaan sopivat vaatteet ja sisäjalkineet, juomapullo. Pelivälineet löytyvät paikan päältä.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla vuorolle ilman ilmoittautumista.

Pitääkö sitoutua treenaamiseen?

Voit mennä mille tahansa vuorolle. Toiminnan tarkoitus on tarjota mahdollisuus kokeilla eri lajeja ja löytää itselleen mieluisin. Jenkkifutiksessa voit käydä osallistumassa juuri sinua kiinnostavien ja sinulle sopivien pelipaikkojen treeneihin.

Scroll to top