Miesten joukkue on nyt totta – liity mukaan!

Julkaistu: 2.12.2020

Varsinaissuomalaisten jenkkifutisseurojen yhteinen tahtotila on saada alueen miesten amerikkalainen jalkapallo elpymään ja kasvamaan. Ensimmäisenä tavoitteena on ollut saada kasaan yksi joukkue, joka lähtee luomaan uutta pohjaa laajemmalle toiminnalle.

Nyt tämä joukkue on saatu perustettua ja pelaamista kohtaan esiintyneen suuren kiinnostuksen myötä joukkue on ilmoittautunut II divisioonaan, jossa pelimuotona on 11 vs 11, kuten enemmistö lokakuiseen kyselyymme osallistuneista kannatti.

Joukkue tulee harjoittelemaan Maskun Taponkedon jalkapallohallissa lauantaisin kello 12–14. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut 15 pelaajaa ja kymmenkunta muuta kiinnostunutta on keskustellut valmentajan kanssa. Lokakuun kyselyssä halukkaita pelaajia oli kuitenkin yli 50, joten tämä uutinen on myös kutsu lähteä mukaan. Tässä vaiheessa kautta treenataan vielä ilman varusteita, joten myös täysin uudet pelaajat voivat lähteä mukaan ilman stressiä varusteista. 

Valmennustiimin rakentaminen on sekin käynnissä. Tällä hetkellä tiimissä on päävalmentaja Aki Halosen lisäksi Teppo Pasio, Jyri Hämäläinen ja Oliver Koskela. Joukkueenjohtajana toimii Ninni Mäkinen. Valmentajaneuvotteluja käydään muutaman henkilön kanssa ja mukaan tiimiin mahtuu vielä muitakin. Yhteyttä päävalmentaja Haloseen niin pelaaja- kuin valmentaja-asioissakin voi ottaa sähköpostitse coach.aki.halonen@gmail.com.

Elämme koronan takia epävarmoja aikoja, mutta tapahtui talven aikana harjoittelun suhteen mitä tahansa, nyt olisi tärkeää kuitenkin saada luotua toiminnalle jonkinlainen perusta ja realistiset tavoitteet. Sen takia olisi hienoa, jos kaikki pelaamisesta ja valmentamisesta kiinnostuneet olisivat nyt yhteydessä päävalmentajaan.

Scroll to top