Milena Abbasmamode Trojans Womenin puolustuksen linjaan

Julkaistu: 26.6.2020

Trojansin puolustus sai merkittävän lisäyksen, kun maajoukkuetason linjapelaaja Milena Abbasmamode liittyy joukkueeseen. Kaksi EM-kultaa jo urallaan voittanut Milena muistetaan myös television Gladiaattorit-ohjelmasta.

Trojans Womenin puolustuksen linja kärsi viime kauden jälkeen loukaantumisten takia avainpelaajien jäämisestä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Vaikka päävalmentaja Pauli Ojanen oli innoissaan monista uusista vahvistuksista, puolustuksen linjan tilanne askarrutti hänen mieltään. Talven aikana Ojanen sai kuulla, että Milena Abbasmamode suunnitteli peliuransa jatkamista, ja Pavehan tarttui heti tilaisuuteen. Milena on kotoisin Mynämäeltä, joten paluu varsinaissuomalaisiin maisemiin ei ollut täysin vieras ajatus.

Pelaminen Trojansissa tarjoaa Milenalle kaivattua uutta kipinää, kun taustalla on kuitenkin jo pitkä ja menestyksekäs ura niin seura- kuin maajoukkuetasollakin. Ennen Trojansia Milena on pelannut Jyväskylä Jaguarsissa sekä Tampere Saintsissa. Maajoukkueessa hän on toiminut paitsi pelaajana, myös nuorten valmentajana, mikä sekin on Trojansin kannalta erinomainen asia. Tavoitteena saada lisää tyttöjä mukaan lajiin ja ammattitaitoinen valmennus jos mikä on todellinen vetovoimatekijä.

Moni saattaa muistaa Milena Abbasmamoden myös Skorpionina, sillä hän oli mukana MTV3-kanavan Gladiaattorit ohjelmassa tekemässä tyhjäksi kilpailijoiden aikeita erilaisilla temppuradoilla.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan selvänäkijä aavistaakseen, että puolustuksessa oman pelaajauransa aikanaan tehnyt päävalmentaja Ojanen on tästä vahvistuksesta erityisen hyvillä fiiliksillä: ”Olen todella innoissani hänen tulostaan. Milena on aurinkoinen persoona, joka kentällä muuttuu todelliseksi taistelijaksi. Uskon hänen pelaavan tiensä turkulaisen jefuyleisön sydämiin.”

Scroll to top