OP Turun Seutu jatkaa Trojans Womenin tukijana

Julkaistu: 21.4.2021


Trojans Women ja OP Turun Seudun viime vuonna solmittu yhteistyösopimus jatkuu toiselle kaudelleen.

Trojans ja OP Turun Seutu solmivat viime kaudella kahden kauden mittaisen yhteistyösopimuksen, johon molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Näinä aikoina, kun urheiluseurat ovat joutuneet elämään pitkiä aikoja epävarmojen olosuhteiden keskellä, pitkäaikaiset tukijat ovat olleet tärkeitä tukipilareita toiminnan ylläpitämiseksi korkealla tasolla. Trojansissa arvostetaan suuresti OP Turun seudun panostusta varsinaissuomalaisen urheilun tukemiseen.

OP Turun Seudun toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario näkee Trojansin tukemisen sopivan hyvin heidän yhteiskuntavastuun vahvasti huomioiviin periaatteisiinsa.

”Tukemalla paikallisia urheiluseuroja olemme läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Sponsorointi vaikuttaa myönteisesti meitä ympäröivään yhteiskuntaan ja on merkittävä osa toimialueella harjoittamaamme yhteiskuntavastuuta. Tuemmekin vuosittain monipuolisesti paikallista urheilua ja sitä kautta myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia.”

OP Turun Seutu tulee jälleen näkymään ottelutapahtumissa muun muassa otteluisännän ominaisuudessa. Osuuspankin asiakasomistajille on myös tarjolla etuja, joista tiedotetaan tarkemmin Osuuspankin omien tiedotuskanavien kautta.

Scroll to top