Suomen Henkilöstötalo ja Trojans Esport suunnittelevat yhteistyötä 

Julkaistu: 28.1.2021


Trojansin esport-joukkue on mahdollisesti saamassa uuden tukijan. Suomen Henkilöstötalon toimitusjohtaja on itsekin sisällä pelimaailmassa.

Esport joukkueen manageri Tomi ”Tomescrin” Myyrä oli tutustumassa Arma 3 -nimisen pelin tapahtumaan 23.1.2020 Suomen Henkilöstötalon tiloissa. Kutsujana oli Suomen Henkilöstötalon toimitusjohtaja Tommi Larikka. 

”Tunnen Tommin jo melkein parinkymmenen vuoden takaa, ja olemme törmäilleet aina eri töiden yhteydessä vuosien varrella. Silti en tiennyt ennen viime syksyä, että hän harrastaa myös tietokonepelaamista sekä turnauksiin osallistumista ja niiden järjestelemistä.” Kertoi Tomi käytyään tutustumassa lauantaina jopa 12 tuntia kestävään, ARMA 3:ssa pelattavaan taisteluun.

Suunnitellun yhteistyön tarkoituksena olisi antaa esport-tiimille Suomen Henkilöstötalon tilat käyttöön leirien ajaksi. Pakettiin kuuluisi kaksi neuvotteluhuonetta, vierasverkko sekä riittävän nopea nettiyhteys, joka on tarpeellista treenattaessa CS:GO:ta isommalla porukalla ja samassa tilassa.

”Olen itsekin pitkän linjan pelaaja ja haluan näin osoittaa tukea paikalliselle junioriseuralle mahdollistamalla heidän harrastusta”, summaa Suomen Henkilöstötalon toimitusjohtaja Tommi Larikka.

Yhteistyön suunnittelu on vielä alkuvaiheessa, mutta vakaana tarkoituksena on solmia sponsorointisopimus vuodelle 2021, johon osunee muutamia leirejä, ainakin maaliskuinen Winter Assembly 2021 Online tapahtuma Casual turnauksineen. Tommi myös haastoi Trojansin porukan otteluun CS:GO:n merkeissä, jos yhteistyön alkuun päästää ja Tomi hyväksyi haasteen, miettimättä hetkeäkään. 

Seura seurantaan!

Uusimpana lisäyksenä seuran viestintäkanaviin on Esport-joukkueen oma Youtube-kanava, josta löytyy videomateriaalia eri pelaajista ja turnauksista. Lisäksi päivitämme jatkossa Twitteriin Esport joukkueesta mm. matsituloksia. Käykäähän laittamassa kanavat seurantaan, niin pysytte myös tämän joukkueen tekemisissä mukana. Turku Trojansin koko seuran uutisia löytyykin hyvin jo monesta eri mediasta ja monella eri nimelläkin

Youtube: Turku Trojans Esport

Instagram: Turku Trojans, Trojanswomen, Tomescrin

Twitter: @EsportTurku, @TurkuTrojans

Facebook: @turkutrojans, Tomi Myyrän oma Facebook-sivu (Esport joukkueen-asioita)

Kotisivut: turkutrojans.com

Käykäähän tutustumassa jo nyt myös Suomen Henkilöstötalon someen:

Facebook

YouTube

LinkedIn

Instagram

Scroll to top