Trojans esport -joukkue Assembly 2020 Summer -turnauksessa

Julkaistu: 26.10.2020

Turku Trojans osallistui kautta aikojen ensimmäiseen CS:GO-esport turnaukseen 15.10.2020. 

Uudella, noin kuukauden kasassa olleella joukkueella oli ennakkoluulottomasti alusta lähtien tarkoituksena hakea hyvää pelikokemusta kovista vastustajista –  ja sitä myös saatiin. Trojansin lohkon voittaja päätyi lopulta turnauksen kolmanneksi. Tällä kertaa soturiemme kohtalona oli  ”bleed black” kuten seuran iskulauseessakin sanotaan, toisin sanoen turnaus loppui jo ensimmäiselle kierrokselle lohkovaiheeseen.

Kolme kovaa ottelua yhden illan aikana vaati todella suurta keskittymistä ja soturit mustissa selvisivät haasteesta hyvin, vaikka voittoja ei tällä kertaa tullutkaan. Myös seuran puheenjohtaja Pasi Sillgren oli mukana seuraamassa uusien troijalaisten otteita koko illan.

Seuran pj Pasi Sillgren oli seuraamassa esport-joukkueen kamppailuja.

”Me toteutimme omia harjoitteltuja taktiikoitamme ja hioimme pelissä tapahtuvaa kommunikointia. Olen todella ylpeä kaikista. Viiden hengen porukka keskittyi illlan peleihin jo puolesta päivästä alkaen, jolloin kokoonnuimme Scandic Julian kokoustilaan ja lähdimme viettämään pientä tiimiytymispäivää valmentajan kanssa”, manageri Tomi Myyrä kertoo ylpeänä omistaan. 

Seuraava turnaus, johon on tavoitteena osallistua kahdella joukkueella on Assembly 2021 Winter -turnaus. ”Meillä on vielä tilaa parille pelaajalle tiimiimme, jossa on tällä hetkellä 10 pelaajaa. Saamme tällä määrällä kaksi CS:GO-joukkuetta kasaan, mutta olisi hyvä, jos meillä olisi yksi tai kaksi lisäpelaajaa. Sairastumisia tai muita esteitä voi ilmaantua, joten pelaajia olisi hyvä olla enemmän kuin vain minimimäärä”, valmentaja Rasmus Haavisto kertoo selvästi tyytyväisenä uuden seuran jo nyt saamiin pelaajiin.

Yhteistreenejä on tällä hetkellä 2–3 kertaa viikossa ja sen lisäksi pelaajilla on omia itsenäisesti tehtäviä viikkotreenejä. Joukkueen seuraava leiri pidetään marraskuussa jälleen Scandic Juliassa. Sitä ennen, jos kiinnostuneita 12–14-vuotiaita CS:GO-pelaajia löytyy, niin he voivat rohkeasti ottaa yhteyttä valmentaja Rasmukseen Discord: Rassukka#0688 tai manageri Tomiin p: 040 553 5160 / Discord: Tomescrin#4713.

Scroll to top