Trojans ja Roosters jatkavat naisten joukkueiden yhteistyötä

Julkaistu: 30.4.2021

Kahtena edellisenä kautena hyvin toiminut yhteistyö saa jatkoa farmisopimuksen myötä.

Toissakesänä Trojans Women sai kesken kauden joukon hyvin motivoituneita Roosters-pelaajia, jotka muuten olisivat joutuneet jättämään kautensa kesken. Yhteinen sävel löytyi helposti ja niinpä myös seuraavalla kaudella moni helsinkiläispelaaja viihtyi Turussa. Nyt yhteistyölle on saatu jatkoa farmisopimuksen muodossa.

Farmisopimus ja joukkueiden välinen yhteistyö on erinomainen osoitus siitä, miten pienen lajin sisällä on tärkeää katsoa suurempaa kokonaisuutta. Kateus vie kalatkin vedestä ja pelaajat joukkueista, mutta yhteen hiileen puhaltamalla varmistetaan, että laji pysyy hengissä ja pelaajat pääsevät hakemaan oman potentiaalinsa rajoja parhaiten itselleen sopivalla sarjatasolla. Juuri siitä on tässä yhteistyössä pohjimmiltaan kyse.

Trojans Womenin päävalmentaja Pauli Ojanen on optimistinen kauden suhteen ja farmisopimus vielä entisestään lisää Ojasen toiveikkuutta. ”Uskon ja toivon, että tulevana kesänä saadaan pelattua kunnon kausi ja pääsemme molemmat todella hyötymään farmisopimuksesta. Tulemme kevään aikana tekemään yhteistyötä myös harjoittelun osalta.”

Scroll to top