Trojans kiittää ja kutsuu viettämään iltaa!

Julkaistu: 20.9.2021


Trojans Women voitti tällä kaudella kauan jahdatun Suomen mestaruuden, eikä se olisi ollut mahdollista ilman upeita yhteistyökumppaneitamme ja kannattajiamme. Niinpä haluamme kutsua teidät Turun urheilupuiston yläkentälle lauantaina 25.9. kello 18.00 alkaen viettämään iltaa kanssamme!

Tapahtuma on koko seuran yhteinen ja kaikille avoin. Seuran kannattajat, jäsenet ja toimihenkilöt sekä ennen kaikkea yhteistyökumppanimme koko työyhteisöineen, ovat tervetulleita.

Koska mestaruus voitettiin vieraalla kentällä, eikä kaikilla ole ollut tilaisuutta päästä näkemään tavoiteltua pokaalia ja kultamitaleita, niitä voi ihastella nyt paikan päällä, Turussa. Samalla kuullaan päävalmentaja Pauli Ojasen mietteitä menneestä kaudesta. Muutenkin avaamme tilaisuudessa hiukan Trojansin tulevaisuuden suunnitelmia. Järjestämme kentälle pisteitä, joissa voi kokeilla pallon käsittelyä ja heittämistä sekä muita jenkkifutikselle tyypillisiä juttuja matalalla kynnyksellä eli kaikille halukkaille soveltuvasti. Lisäksi myynnissä on Trojansin fanituotteita sekä jo ennakkoon kauden 2022 kausikortteja.

Tule sellaisena kuin olet, yksin tai yhdessä, perheen, naapurin tai vaikka työporukan kanssa, ja nauti syyskuun illasta kanssamme!

Scroll to top