Trojans vahvasti mukana lippupallossa

Julkaistu: 12.1.2024

Trojans on laajentanut merkittävästi lippupallotoimintaansa. Eri sarjoissa pelaavat niin miesten, naisten kuin juniorienkin joukkueet.

Trojans Doris Jr.

Aikuisten joukkueet ovat treenanneet lippupalloa tiiviisti koko syyskauden kahdesti viikossa ja myös juonien harjoituksiin on lisätty lippupallon osuutta osana amerikkalaisen jalkapallon treeniä.

Harjoittelun myötä myös kiinnostus lippupallon kilpailutoimintaan on lisääntynyt ja Trojansilta onkin lippupallon GP-sarjassa useita joukkueita. Naisten joukkueita on kaksi, Doris ja Doris Junior, miesten joukkue taas kantaa nimeä Trojans Fredrik. Naisten ykkösjoukkue (jutun pääkuvassa) muuten voitti vuoden vaihteessa päättyneen viime vuoden GP-sarjan!

Tulevan kauden avaus on Turussa, Impivaaran jalkapallohallissa, jossa pelataan miesten ja naisten lippupalloturnaus 20. tammikuuta. Mukana turnauksessa on neljä miesten ja neljä naisten joukkuetta. Ottelut alkavat aamukahdeksalta, niitä pelataan pitkin päivää. Viimeinen ottelu alkaa kello 19.00. Tervetuloa katsomaan!

 

Trojansin joukkueiden nimien taustalla ovat Bar Fredrik & Yökerho Doris jotka jatkavat sekä naisten että miesten joukkueiden yhteistyökumppaneina myös kaudella 2024 ja mahdollistavat myös tämän turnauksen järjestämisen, mistä iso kiitos! Yhteistyösopimus kattaa lippupallon lisäksi myös miesten ja naisten amerikkalaisen jalkapallon joukkueet.

Trojans Fredrik

Myös juniorien lippupallokausi käynnistyy samana päivänä eli 20.1. Pajulahdessa pelattavaan turnaukseen osallistuu Trojansin U13-joukkue. Lisäksi Trojansin pelaajia pelaa Roostersin U15- ja U17-joukkueissa.

Trojans on muutenkin vahvasti esillä lippupallorintamalla, sillä Trojansin pelaajia on mukana maajoukkuetoiminnassa tähtäimessään pelipaikka Suomessa, Pajulahdessa järjestettävissä lippupallon MM-kisoissa.

Lippupallo tuli myös valituksi lajiksi vuoden 2028 olympialaisiin Los Angelesissa, joten hyvällä syyllä voidaan sanoa, että lippupallon on kovassa nosteessa.

Scroll to top