Trojans Women ja Roosters Women solmivat farmisopimuksen

Julkaistu: 20.4.2023


Farmisopimuksen myötä Turku Trojans Womenin ja Helsinki Roosters Womenin hyvin toiminut yhteistyö saa jatkoa myös tällä kaudella.

Lohja Lionessesin luovuttua sarjapaikastaan Naisten Vaahteraliigassa, Roosters Women lähestyi Trojansia ehdottaen seurojen välisen farmisopimuksen jatkamista. Roostersilla on ollut yhteistyötä lohjalaisten kanssa, mutta Lohjan jättäytyminen liigasta muutti tilanteen.

Trojans ja Roosters ovat tehneet tiivistä ja menestyksekästä yhteistyötä pitkään, joten kumpikin seura on erittäin tyytyväinen farmisopimukseen. Viime kaudella Roosters-taustaiset pelaajat olivat näkyvässä roolissa etenkin ratkaisuotteluissa, välierässä ja finaalissa.

Roostersin julkaiseman uutisessa Roosters Womenin päävalmentaja Anni Kivikataja sanoi kokevansa farmiyhteistyön luonnolliseksi askeleeksi tässä tilanteessa. ”Olemme äärimmäisen iloisia, että heidän [Trojansin] kausisuunnitelmaansa sopi yhteistyömme jatkaminen ja olemme otettuja siitä, kuinka ketterästi saimme asiat sovittua päävalmentaja Jonna Hakkaraisen kanssa”, kiitteli Kivikataja.

Trojansin päävalmentaja Jonna Hakkarainen totesi Lohjan sarjasta luopumisen olevan surullinen uutinen, ja toivoo tauon tuovan kuitenkin toimintaan uutta potkua. ” Otimme ilomielin vastaan Roostersin ehdotuksen farmijoukkueesta, sillä joukkue on tuttu menneiltä vuosilta ja mieltä lämmittää ajatus yhteistyöstä” summasi Hakkarainen omia tuntojaan.

Trojans Womenin kausi käynnistyy 6.5. viime kauden finaalin toisinnolla, kun yläkentälle saapuu Helsinki Wolverines.

Scroll to top