Trojans Women kahmi seitsemän All Star -paikkaa

Julkaistu: 5.9.2020

Naisten Vaahteraliigan All Star -kokoonpanossa mestarijoukkue Wolverines keräsi kymmenen nimitystä, mutta Trojans oli hyvänä kakkosena seitsemällä All Star -pelaajalla. Lisäksi sekä hyökkäyksen että puolustuksen parhaan pelaajan palkinnot menivät Trojansin pelaajille.

Kauden 2020 All Star -kokoonpanon pelinrakentajaksi valittiin Jonna Hakkarainen, jonka heittojen onnistumisprosentti runkosarjassa oli 44,3 % ja koko kauden otteluissa 46,7 %. Syötönkatkoja Hakkarainen heitti koko kaudella vain kaksi. Jonna Hakkarainen valittiin myös parhaaksi hyökkäyksen pelaajaksi.

Al Star -joukkueeseen kuuluu kaksi keskushyökkääjää, joista toinen oli Trojansin Lea Kaszas, joka eteni kauden aikana 387 jaardia ja viimeisteli viisi maalia. 

Laitahyökkääjiä All Star -kokoonpanoon valitaan kolme ja yksi heistä oli Kirsti Nirhamo. Nirhamo poimi kauden aikana 20 kiinniottoa, joilla hän eteni 320 jaardia ja teki viisi maalia. 

Tärkeälle sentterin pelipaikalle valittiin Heli Rontu. Trojansissa sentterin ja pelinrakentajan yhteistyö oli koko kauden tarkkaa ja All Star -joukkueen valitsijat ovat sen panneet merkille.

Puolustuksessa linjamiehen pelipaikalle valitaan All Starsissa kolme pelaajaa. Heistä kaksi kantoi Trojansin pelipaitaa kaudella 2020, nimittäin taklaustilaston kärkinaiset Essi Saastamoinen ja Hilkka Rahkonen. Saastamoiselle merkittiin koko kauden tilastot huomioiden 43,5 ja Rahkoselle 42,5 taklausta. Saastamoinen valittiin myös koko puolustuksen parhaaksi pelaajaksi.

All Star -joukkueen potkaisijaksi nimettiin Trojansin Laura Pulkkinen, joka onnistui 13 lisäpistepotkussa 16 yrityksestä ja jonka aloituspotkujen keskiarvo oli 46 jaardia. 

Scroll to top