Trojans Womenin välieräottelun ajankohta varmistui

Julkaistu: 28.7.2023

Naisten Vaahteraliigassa runkosarjassa kaikki ottelunsa voittanut Trojans Women pelaa välieräottelunsa kotona Turun urheilupuiston yläkentällä perjantaina 4.8. kello 19.00 alkaen.

Alkuperäisen otteluohjelman mukaan mahdollinen välieräottelu pelattaisiin Pansion kisapuistossa, koska yläkenttä on varattu muiden lajien käyttöön. Ottelupäivänä perjantai on poikkeuksellinen, mutta koska osa pelaajista on mukana sunnuntaina pelattavassa flag football -turnauksessa, on sunnuntai pois laskuista. Pansion kisapuisto on kuitenkin naisten amerikkalaisen jalkapallon korkeimman tason ratkaisuotteluille vähemmän suotuisa pelipaikka. Kentältä puuttuu kokonaan katsomo ja muut tämän kokoluokan urheilutapahtumalta edellytettävät palvelut. 

Onneksi asia saatiin kuitenkin järjestymään niin, että välieräottelu voidaan pelata Trojansin perinteisellä kotikentällä. Ajankohtakin on arkiottelulle sopiva, kello 19.00, jotta mahdollisimman moni voi päästä katsomaan ottelua. Vierasjoukkue Oulu Northern Lightsin kotimatkan kannalta uusi ajankohta on valitettavasti hankalampi, sillä ottelu päättyy vasta joskus 21.30–22.00 aikoihin. 

Otteluennakko tulossa alkuviikosta.

Scroll to top