Trojansin Esport -joukkue laajentaa reviiriään

Julkaistu: 2.2.2021

Trojansin Esport -ryhmä koostuu tätä nykyä kahdesta joukkueesta, Mustasta ja Valkoisesta. Uusia pelaajia on rekrytoitu hieman kauempaakin, mutta kiinnostuneille on vielä tilaa joukkueissa.

Turku Trojansin Musta -joukkueeseen saatiin kolme uutta pelaajaa Pohjois-Pohjanmaalta, Kanta-Hämeestä ja Uudeltamaalta.

”Meidän ns. Naantalin komppaniastamme lopetti ennen vuodenvaihdetta kolme pelaajaa, joiden korvaamiseksi aloitimme heti rekrytoinnit. Olemme saaneet valmentaja Rasmus Haaviston kanssa kasaan nyt uskottavan nipun pelaajia Mustaan joukkueeseen.” Kertoo manageri Tomi onnistuneista pelaajahankinnoistaan.

Joukkue on ollut täydessä vahvuudessa vasta parisen viikkoa, mutta ennakkoluulottomasti he olivat viikonloppuna Challengermode.comissa, avoimessa OMEN by HP – turnauksessa, josta kotiintuomisina 16–0 voitto ensimmäisen kierroksen pelistä ja niukka 11–16 tappio toiselta kierrokselta.

Turku Trojans Valkoinen -joukkue koki myös paljon muutoksia vuodenvaihteen tienoilla. Uusia pelaajia on käynyt kokeilemassa talven aikana jo useita ja osa vanhoista pelaajista on lopettanut.

”Meillä on alkuperäisestä Valkoisen kokoonpanosta mukana viisi pelaajaa ja lisäksi joukkueen mukana on ollut viime viikot treenaamassa kaksi uutta pelaajaa. Tarkoituksena on saada kaksi CS:GO joukkuetta pystyyn niin, että Mustan pelaajat ovat hieman vanhempia, noin U19-ikäisiä ja kauemmin pelanneita, ja Valkoisessa joukkueessa on hieman nuorempia noin U17-ikäisiä ja näin useimmiten hieman vähemmän aikaa pelanneita.”

”Nuorempien kanssa on meneillään treeni- ja matsiaikojen yhteensovittamista ja yritämme löytää kalenterista kohtia, joihin saamme koko porukan samaan aikaan koneilleen ja meidän treeniserverillemme. Homma on eräänlaista palapelin kasaamissa, jossa palaset muuttavat kesken kaiken muotoaan välillä.” Tomi kertoo naureskellen organisoinnista.

Alle 17-vuotiaiden pelaajien kohdalla monet ulkopelilliset asiat vaikuttavat mukana olemiseen ihan koulusta ja muista harrastuksista lähtien, joten uusia pelaajia mahtuu vielä hyvin joukkueeseen kokeilemaan. Olethan yhteydessä, jos mielenkiintoa löytyy. Pelaajamme Valkoisessa tiimissä ovat noin MG2/MG1 -tasoa tällä hetkellä.  Ota yhteyttä Discordin kautta: Valmentaja  Rasmus#0087  tai Manageri  Tomescrin#4713.

Scroll to top