Trojansin esport-joukkue leireilee Scandic Juliassa

Julkaistu: 21.9.2020

 

Turku Trojans Esport -joukkueen ensimmäinen leiripäivä lähenee vääjäämättömästi ja valmistelut käyvät kulisseissa kuumina. 

”Pelaajat ovat jo innokkaina odottaneet, että pääsevät ensi kertaa näkemään koko joukkueen” toteaa manageri Tomi Myyrä, jolla on selvästikin vaikeuksia peittää myös omaa innostustaan. 

”Työtä on ollut tämän ensimmäisen leirin pystyyn laittamisessa, mutta uskon, että viikonlopun kahden päivän leiristä saadaan paljon irti. Meillä on mukana eräs vanha CS:GO-pelaaja, joka on tuttu osalle pelaajista. Hän tulee esittäytymään mahdollisen tekniikka-/taktiikkavalmentajan ominaisuudessa, ja katsotaan, jos saamme hänestä hyvän lisän valmennustiimiimme. Meillä on vielä tiistaina ennen leiriä hänen kanssaan palaveri, jossa käymme asioita läpi.” 

Joukkueen pyrkimys ammattimaiseen toimintaan sai lisäpontta, kun Trojans sai lisävahvistuksia lihas- ja kehonhuoltoon entisestä Suomen maajoukkueen ja Turku Trojansin jenkkifutisjoukkueen huoltaja/hieroja Marko Kinnusesta. 

”Olen todella innoissani, että Marko päätti lähteä mukaan meidän uuteen joukkueeseen”, Tomi Myyrä hehkuttaa. ”Olen tuntenut Markon jo vuosia ja käynyt itsekin hoidattamassa hänellä muun muassa polvileikkauksen jälkeen takareisiä ja selkää. Hän on todella mukava kaveri ja tottunut heittämään juttua junnujenkin kanssa, mikä on myös tärkeä asia.” Marko tulee mukaan leireille ja opastaa pelaajia peliasentojen ja pelisessioiden välisen venyttelyjen ja lihasten aktivoimisen kanssa. 

Markolla on myös oma vastaanotto Maskussa, jossa on paikalla vain yksi asiakas kerrallaan, joten korona-aikanakin sinne on todella helppo ja mukava tulla käymään. Käy katsomassa lisätietoja https://www.facebook.com/urheiluhierojamarkokinnunen tai soita Markolle suoraan 040 514 2136.

Scroll to top