Trojansin ja Bar Fredrikin yhteistyö jatkuu ja laajenee

Julkaistu: 22.4.2024

Turkulaiset ravintolat Bar Fredrik ja Yökerho Doris ovat aiemmin toimineet Trojans Womenin kummiyrityksenä ja tukeneet seuran lippupallotoimintaa, mutta uuden kaksivuotisen sopimuksen myötä yhteistyö syvenee.

Fredrik ja Doris nimet komeilivat viime kaudella Trojansin lippupallojoukkueiden nimissä, kun Suomen mestaruuden voittanut naisten joukkue kantoi nimeä Trojans Doris ja miesten joukkue Trojans Fredrik. Lisäksi Fredrik on toiminut myös Trojansin naisten Vaahteraliigajoukkueen, niin ikään Suomen mestareiden, Trojans Womenin kummiyrityksenä.

Yhteistyö saa jatkoa kahtena seuraavanakin kautena, kun Trojans sekä Bar Fredrik ja Yökerho Doris solmivat kaudet 2024 ja 2025 kattavan sopimuksen. Yhteistyö kattaa kaikki Trojansin aikuisten joukkueet eli Naisten Vaahteraliigassa pelaavan Turku Trojans Womenin, kaudella 2024 II divisioonassa pelaavan Trojansin miesten edustusjoukkueen sekä Trojansin lippupallojoukkueet, jotka pelaavat kansallista GP-sarjaa.

Sopimuksen myötä Bar Fredrik ja Yökerho Doris tulevat näkymään joukkueiden peliasuissa, lippupallojoukkueiden osalta entiseen tapaan myös niiden nimissä sekä ottelutapahtumissa. Kauden avausottelu 4.5. Helsinki Wolverinesia vastaan on Bar Fredrikin & Yökerho Doriksen isännyysottelu.

Katsojien kannalta yhteistyön näkyvimpiin asioihin kuuluu se, että lauantaisin pelattavissa naisten kotiotteluissa on olutmyyntiä. Lisäksi sekä miesten että naisten pelipäivinä jälkipelit pelataan Bar Fredrikissä Linnankadulla kello 18–21.

Scroll to top