Trojansin miehet isännöivät lauantaina Tigersia

Julkaistu: 13.6.2024

Miesten II divisioona jatkuu lauantaina kello 14.00, kun Trojans kohtaa Raisiossa, Kerttulan tekonurmella Hämeenlinna Tigersin.

Molemmat lauantain joukkueista kärsi avausottelussaan tappion, joten taistelu sarjapisteistä tulee olemaan varmasti kiihkeää. Trojans pelasi kauden ensimmäisessä ottelussaan viime kauden hopeajoukkuetta Kuusankoski Cowboysia vastaan, ja isännät olivat parempia 33–10. Trojans pääsi loppua kohden paremmin peliin mukaan, vaikka loukkaantumisiakin oli useita ja pelaajia pelasi kahteen suuntaan. Lupauksia hyvistä otteista on siis ilmassa.

Hämeenlinna Tigers pelasi niin ikään vieraskentällä avausottelunsa. Sipoossa Tigers teki maalin ensimmäisellä neljänneksellä, mutta kotijoukkue Bulldogs karkasi toisen neljänneksen pyrähdyksellään hämeenlinnalaisten ulottumattomiin voittaen lopulta 37–6.

Ottelutilastot II divisioonan otteluista ovat äärimmäisen niukat, joten kovin pitkälle meneviä arvioita ei tässä vaiheessa kautta pysty tekemään. Jonkinlaista ottelutulosten ristiinlaskentaa harjoittamalla voi kuitenkin ennustaa jotain B-lohkon voimasuhteista. Kuusankoski Cowboys ja Sipoo Bulldogs ovat voittaneet molemmat ottelunsa sarjan muita joukkueita vastaan suurinumeroisesti, joten tämä kaksikko on selvästi liigan kärkikastia.

Trojans, Wolverines Blue ja Tigers vaikuttavat muodostavan melko tasaisen kolmikon. Wolverines on pelannut sekä Cowboysia että Bulldogsia vastaan ja saaliina on yksi maali ja omasta maalista saadut kaksi pistettä. Tigers onnistui Bulldogsia vastaan kerran maalinteossa ja Trojans teki Cowboysia vastaan maalin, lisäpistepotkun ja kenttäpotkumaalin. Veikkaus onkin, että tämän kolmikon keskinäiset ottelut ovat erittäin tasaisia.

Ennusteen paikkansapitävyyttä voi tulla seuraamaan poikkeuksellisesti Raisioon, sillä ottelu pelataan Kerttulan tekonurmella kello 14.00 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy.

Scroll to top