Trojansin miehet pyydystävät sunnuntaina haukkoja

Julkaistu: 21.7.2023

Miesten II divisioonan runkosarjassa Trojans saa sunnuntaina vieraita Hyvinkäältä, kun Falcons pyrkii maksamaan proverbiaaliset potut pottuina ja kuittaamaan alkukauden tappionsa. Ottelu alkaa kello 16.30.

Joukkueet kohtasivat Hyvinkäällä kolmannen kierroksen ottelussa ja tuolloin Trojans oli epäkohtelias vieras anastaen isänniltä kaksi pistettä löylyttämällä heitä samalla numeroin 33–6. Ottelun iskusana oli ”pallonmenetykset”. Niitä sattui Falconsille useita ja turkulaiset rokottivat niistä häikäilemättömästi. 

Tuon ottelun jälkeen Falcons on pelannut kaksi ottelua, joista ensimmäisessä Kuusankoski Cowboys otti tyylipuhtaan 35–0 voiton. Toisessa taas Helsinki East City Giants voitti Falconsin lähes samoin numeroin kuin Trojans. Helsinkiläiset laittoivat yhden maalin verran paremmaksi voittaen ottelun numeroin 39–6. Trojanskin on pelannut kaksi ottelua. Ensin edellä mainittu ECG heitti turkulaiset kumoon numeroin 45–14. mutta toinen ottelu oli äärimmäisen tasainen. Siinä Cowboys onnistui voittamaan kotijoukkue Trojansin vain kahdella pisteellä ja itse asiassa Trojansin voitto oli lähempänä, sillä viime hetkien kenttäpotkumaaliyritys, joka olisi voinut tuoda voiton, jäi vain senttien päähän onnistumisesta. 

Tarkempien tilastojen puuttuessa, voidaan näistä statistiikoista kuitenkin tehdä se johtopäätös, että Trojans on sunnuntain ottelussa vähintäänkin hienoinen, ellei peräti joltisenlainenkin ennakkosuosikki. Vaikka tekoälykin on jo keksitty, pelit pelataan edelleenkin kentällä, livenä, joten ole sinäkin paikalla Turun urheilupuiston yläkentällä, jossa tämä arvoitus saa ratkaisunsa kello 16.30 alkavassa ottelussa. 

Scroll to top