Trojansin pelaajia mitaleille Saintsin paidassa U13-turnaussarjassa

Julkaistu: 25.9.2023

Tampereen Pyynikin urheilukenttä kuhisi junioreista, kun kolmella kentällä ratkottiin mestaruuksia. Trojansin pelaajilla vahvistettu Tampere Saintsin U13-joukkue ylsi pronssimitalille erikoisten vaiheiden jälkeen.

Trojansin junioreja oli mukana turnauksessa Saintsin U13-joukkueessa, joka oli sarjataulukossa ennen finaaliturnausta kolmantena. Avausotteluissa pelasivat sarjan 5. Pori Bears ja 6. Vaasa Royals sekä 1. Kuopio Steelers ja 4. Porvoon Butchers. Näistä otteluista voitokkaina selvisivät Bears ja Steelers.

Seuraavaksi kohtasivat edelliset ottelunsa hävinneet Butchers ja Royals. Jännittävä ottelu päättyi Butchersin niukkaan 46–42 voittoon. Toisessa U13-sarjan ottelussa pelasivat sarjan 2. Kotka Eagles ja isäntäjoukkue, sarjan kolmonen, Tampere Saints. Eagles tuntui alussa menevän menojaan, mutta pelin edetessä Saints pääsi juonesta kiinni ja kuroi tasaisesti välimatkaa umpeen. Jossain vaiheessa pistelaskuun muodostui epäselvyyksiä ja loppuvihellyksen koittaessa Saints juhli voittoa ja pääsyä kultamitalipeliin. Lyhyen tauon aikana suoritettiin kuitenkin tarkistuslaskelmia, jonka tuloksena Eagles voittikin ottelun kahdella pisteellä, lukemin 40–38, edeten finaaliin ja Saintsin tie johti pronssipeliin.

Pronssimitalien kohtalo ratkaistiin ottelussa Pori Bearsia vastaan. Siinä Saints oli koko ajan niskan päällä pitäen koko ajan yllä parin maalin johtoasemaa. Lopussa ero kasvoi lopulta 28 pisteeseen loppulukemien ollessa 40–12.

Loppuottelussa kohtasivat Kuopio Steelers ja Kotka Eagles. Finaali oli kuopiolaisten ylivoimaa, sillä ottelu päättyi lopulta numeroihin 66–14.

Kultamitalit Steelersille, hopeaa Eaglesille ja pronssia Saintsille ja sen Trojans-pelaajille.

 

Scroll to top