TS: Benjamin Varvas jatkaa peliuraansa Texasissa

Julkaistu: 29.12.2023

 

Trojans-kasvatti Benjamin Varvas lähti vuonna 2021 Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja pelaamaan. Brooke Hill Schoolin jälkeen peliura jatkuu Trinity Valley Community Collegessa.

Turun Sanomien julkaisemassa artikkelissa Trojansin junioreissa jenkkifutisuransa aloittanut Benjamin Varvas kertoo opiskelujensa ja peliuransa jatkumisesta Texasissa. TS:n tilaajat voivat lukea artikkelin Turun Sanomien verkkolehdestä.

Trojansin nettisivuilla on aika ajoin kerrottu Benjaminin vaiheista Texasissa. Hän lähti Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja pelaamaan vuonna 2021. Koulu oli Texasin osavaltiossa sijaitseva Brooke Hill School, jossa niin opiskelu kuin pelaaminenkin ovat sujuneet tyylikkäästi. Palkintona ahkerasta treenaamisesta Benjamin valittiin viime vuoden joulukuussa Brooke Hill Schoolin Varsity-joukkueen MVP:ksi. Benjamin on pelannut sekä keskushyökkääjän että tukimiehen pelipaikoilla.

Benjamin Varvas ja Otso Niemi lähdössä kolme vuotta sitten Texasiin.

Kun lahjoja ja kiinnostusta opiskelujen ja peliuran jatkamiseen riitti, Benjaminilla oli tarkoituksena jatkaa opiskeluja yliopistossa heti kesäloman jälkeen ja opiskelupaikkojakin olisi ollut tarjolla useampia. Opiskelu Yhdysvalloissa on kuitenkin niin kallista lystiä, että tuossa vaiheessa ei mahdollisuutta opiskelujen aloittamisen ollut. Uusi tilaisuus kuitenkin koitti, kun paikka Trinity Valley Community Collegesta löytyi.

College sijaitsee Texasissa Athensin kaupungissa ja sen jalkapallojoukkue, Cardinals, pelaa NJCAA Southwest Junior College Football Conferencen sarjaa. Opiskelut Trinity Valleyssä kestävät kaksi vuotta, mutta Benjamin suunnittelee jo tulevaisuutta, jossa tavoitteena on pääsy yliopistoon ja pelaamaan kovemmissa sarjoissa.

Trinity Valleyssa varsinaiset sarjapelit alkavat Benjaminin osalta vasta syksymmällä, mutta kevään aikana hän pääsee jo tutustumaan uuteen joukkueeseensa ja treenaamaan harjoituspelejä.

Lue lisää Turun Sanomien mielenkiintoisesta artikkelista.

Scroll to top