Urheilu Mehiläinen vahvasti mukana Trojansin toiminnassa

Julkaistu: 26.5.2021

Mehiläinen on ollut pitkään Trojansin yhteistyökumppanina terveysasioissa ja yhteistyö jatkuu myös kaudella 2021.

Urheilu Mehiläinen ja Turku Trojans ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen kaudelle 2021 ja se kattaa niin Naisten Vaahteraliigassa pelaavan Trojans Womenin kuin myös II divisioonassa pelaavan miesten edustusjoukkueen sekä Trojansin juniorijoukkueet.

Urheilu Mehiläinen tukee Trojansin toimintaa sekä rahallisesti että tarjoamalla korkealaatuisia huoltovälineitä seuran joukkueiden käyttöön. Rahallisen tuen tarkoituksena on erityisesti edistää tyttöjen amerikkalaisen jalkapallon joukkueen perustamista.

Yhteistyötä tiivistetään entisestään luomalla Trojansille Urheilu Mehiläisen asiantuntijatiimi. Trojans on viime vuosina panostanut voimakkaasti myös kentän ulkopuolisiin tekijöihin, joilla on huomattava vaikutus pelaajien fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn. Urheilu Mehiläisen asiantuntijatiimi sopii tähän jatkumoon erinomaisesti.

Mehiläinen tukee Trojansia myös uuden Urheilu Mehiläisen Urheilunetti -palvelun kautta.
Palvelu on tarkoitettu Trojansin pelaajille ja näiden perheenjäsenille ja se tarjoaa etuja käyttäjilleen sekä seuralle bonuksia. Urheilunetti onkin tärkeä osa Trojansin ja Urheilu Mehiläisen yhteistyösopimusta. Seuran jäsenet saavat ohjeet Urheilunettiin kirjautumiseen.

Scroll to top