UUNI-pizzeriaa ja Trojansia yhdistää usko kovan työn voimaan

Julkaistu: 3.5.2021

UUNI-pizzeria on Trojans Womenin uusi yhteistyökumppani ja erittäin maistuva sellainen. 

UUNI-pizzerian taustalla on kolme yrittäjää, Kim Rantanen, Lauri Kokko ja Ville Tappola. Ensimmäisen UUNI-pizzerian he avasivat Turussa vuonna 2020 ja heti seuraavana vuonna myös naantalilaiset pääsivät nauttimaan kotikaupungissaan UUNIn ainutlaatuisen herkullisista pizzoista ja salaateista – joko paikan päällä tai kotiin tilattuna. 

UUNIn pizzakokki Kalle taikoi malliksi pari mehevää pizzaa, joita Trojansin Jenni Kuosa ja Ninni Mäkinen kuvassa esittelevät.

Yrittäjäkolmikon Lauri Kokko näkee UUNI-pizzerian ja Trojansin arvoissa yhtäläisyyksiä. ”Trojans valikoitui UUNI-pizzerioiden kumppaniksi samankaltaisten arvojen takia. Sekä Trojans että UUNI edustavat toiminnassaan rehellisyyttä, kovaa työtä ja ilon kautta tekemistä. Trojans-pelaajia on aina mukava nähdä ja uskomme, että he, jos ketkä, ovat luotettavia brändilähettiläitä ja edustavat toiminnassaan UUNIa kunnollisesti”.

Tue Trojansin yhteistyökumppania UUNI-pizzeriaa ja nauti poikkeuksellisen kekseliäistä makuelämyksistä. Tutustu ruokalistaan ja kotiinkuljetuspalveluihin UUNIn verkkosivuilla www. uunipizzeria.fi

Scroll to top